Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu da Benim Oturma Odam :)

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Çok güzelmiş siyah ve beyazın uyumuna zaten bayılıyorum her zaman ama bence salonun buyukse orta sehpan bıraz daha buyuk olsa sankı daha ıyı olurmus cunku cok gosterıssın kalmıs koltuk takımlarının yanında.Ağız tadıyla,huzurla güle güle oturursunuz insallah

canım teşekkür ederim orta sehbayı daha almadık zaten bu da oturma odası takımım salon takımı başka. odanın büyüklüğüne göre alıcaz sehbayı bakalım bi ev tutabilirsek önce hayırlısıyla :))))

salon takımı almak istiyorum evimi yeniliyorum derili tavsiye edeceginiz bi takım varmı kızlar aranıza yeni katıldım

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar. Beyaz koltuk benimde çok kafamı karıştırmıştı başta ama hem nişanlım çok istedi hem de temizliği çok kolaymış bakalım 4 ay sonra yaşayıp görcem :))

:Şeniz
Slmlar.Bence beyaz koltuk kafanı karıştırmasın.Hep lekeyi kiri çok belli eder denir ama bence en önemlisi temizliği daha çok belli eder.Hem şimdi mikrofiber bezler kaliteli leke çıkartıcılar var.Yaşadığın bu tatlı heyecanların keyfini çıkar.mutlu olursun inşallah.

naniknanik
bende salon takımında bayaz düşünüyorum kırmızı yastıklarla harika olur.tek korkum temizlikk misafir bile korkar çay kahve içerken :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…