• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Benim Normal Doğum Hikayem :)

foransys

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2008
269
2
96
Yozgat
ogün doktor kontrolüm vardı sabah annem eşim ve ben kontrole gittik doktor muayene etti nts için gönderdi beni, bende önce bi lavaboya gideyim dedim. lavobada bide ne göreyim az biraz kan gelmiş(internetten hep okuyordum nişan gelebilir falan diye) aha dedim doğuracam sanırsam :) hemen doktora koştum, söyledim oda şuan yapılacak bişey yok eve git sancın olunca gelirsin dedi.(bu arada ne sancı var ne ağrı) bizde annemle çarşıya gittik. birde ağda işimi bekletiyordum doğuma yakın yapayım diye hemen kuaföre koştum baştan aşağıya ağdamı yaptırdım sonra annemle biraz çarşıda yürüdük, eve geldik.akşam oldu yemeğimizi yedik.akşam 20:00 civarıydı yavş yavaş ağrılar başladı adet olacağımız zaman olan ağrılar varya işte öyle.23:30 a kadar evdeydik ağrılar sıklaşmaya başladı bari bi gidelim dedik. hastaneye gittik ebe muayene etti ve yatıralım seni doğuracaksın dedi. ama orda acayip heyecanlandım acaba nasıl doğuracaktım :). sabaha karşı 4e kadar sancı çektim.annem eşim ve ben :) onlarda benimle beraber sancı çekti tabi. ara ara ebe açıklığımı kontrol ediyordu ve 4 civarı doğumhaneye alalım seni artık dedi.eşim ve annem neredeyse doğumhaneye geleceklerdi hastane boştu rahattık. 1 saat içerde yoğun sancılarla beraber 5 civarı oğlum doğdu tam doğdu ezan okundu ezanla beraber geldi kuzum. ama içerde sürekli allahım bana yardım et , biri bana yardım etsin diye söylendim durdum :) herkese böyle güzel doğumlar nasip etsin allah şimdi çok çok iyiyim allaha şükür

hayırlı olsun ve size de geçmiş olsun...ne güzel bir kavuşma hikayesi...
Sağlıkla, huzurla büyütün yavrunuzu inşaallah...

canım hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün. Bizde çocuk istiyoruz ilk hamileliğim düşükle sonuçlandı şimdi korkuyorum tekrar olacak diye.
bişey sormak istiyorum normal doğum iyi ama keserken ve dikerken çok acıyormuş doğrumu canım sırf bu korku yüzünden epidural normal doğum yapmak istiyorum ama kararsızım

:nazar: Hoşgelmiş bebişin. Ne güzel bir doğum maşallah.böyle güzel doğumları okuyunca içim rahatlıyor valla.Allah ailenizin mutluluğunu hiç eksik etmesin inş.Bi gün bende buraya yazacam doğum hikayemi.İnş. böyle kolay olur.Bebişede sanada güzel bir ömür dilerim :46:

Merhaba,
Ben normal doğumdan çokk korkuyorum ama normal yapmak isterim.Maşallah çok seri kanlı anlatmışsınız.Ben doğururken çatlarım diye bekliyorum:)Allah sağlıklı ömürler versin:)
Sevgiler:nazar:

Back