• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Bu da benim nişanlığım.. (tesettür)

evet ya harika bisey
cok zarif duruyor
tebrikler cok iyi bi secim
kaydirigubbakcemile5
çok beğendim canım.. çok zarif gerçekten
allah tamamına erdirsin
bayıldım gerçekten,süper olmuş...üstünde harika durmuş.
Canim cok guzel olmussun..
Iste guzel tesetturlu secim budur!
Rabbim tamamina erdirir insaALLAH.
çok kibar ve zarif..
güle güle kullan
çok güzel,rengide çok hoşmuş.
ayakkakkabıda çok güzel olmuş...
mutluluklar...
amin teşekkür ederim canlarım hepinize.. öpüyorummm sizlerii opuyorumnanaktan

mükemmel olmuşsun yaaaaaaaaaa bayıldımm resmen:):):):)gelinligin nsl tatlımmm nişanda bukdr güzelsen düğünü düşünemiyorum:)

hayirli ugurlu olsun nisanin canim cokta yakismis cok abartisi olmayan hafif yaka ve gögüs alti islemeleriyle renk getirilmis...kollarini sonradanmi diktiler ?? sen begendikten sonra kiyafeti??
tamami gelmesi dilegiyle artik gelinlik ve dügün fotograflarinida bekleriz :)opuyorumnanaktan

Rengi çok güzelmiş, sanada çok yakışmış. :nazar:
Allah tamamına erdirsin.

Ben de beğendim ayrıca sana çok yakışmış.. a.s
Gerçekten çok zarif , şık ve hoş görünüyor...
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim... a.s.:nazar:

çok çok beğendim.
çok yakışmış
yalnız kızmazsan sanki ayakkabı pek olmamış hani sivri burun olmasaydı dahamı güzel olurduki

Harika durmuş bayıldım, tesettürlü olmadığım halde çok beğendim bu kadar mı hoş durur bir kıyafet. Allah tamamını erdirsin.

canımm nısanlıgın cok hoss rabbım devamını getırsınn bıde nısan basını nası yaptırsınn acaba resmı varsa eklermısın?

mükemmel olmuşsun yaaaaaaaaaa bayıldımm resmen:):):):)gelinligin nsl tatlımmm nişanda bukdr güzelsen düğünü düşünemiyorum:)
teşekkür ederim canım benimm
msgplusimg0781.jpg
:kedi:
gelinlik arayışına başlamadım daha nemcim. ekime çok var daha..

harikaaaa:nazar:çok hoş olmuşsunuz.
teşekkür ederimm
msgplusimg0781.jpg

çok güzel valla çok hoşuma gitti ne kadara aldın acaba
teşekkür ederim canım. .
msgplusimg0781.jpg

abiye 450.eşarbı aslında fiyata dahildi ama üzerine işleme koydurunca + 50 'de o tuttu...

hayirli ugurlu olsun nisanin canim cokta yakismis cok abartisi olmayan hafif yaka ve gögüs alti islemeleriyle renk getirilmis...kollarini sonradanmi diktiler ?? sen begendikten sonra kiyafeti??
tamami gelmesi dilegiyle artik gelinlik ve dügün fotograflarinida bekleriz :)opuyorumnanaktan
amin canımm teşekkür ederim
msgplusimg0781.jpg

yok canım kolları sonradan yapmadık elbise de vardı..
bütün gün bolerosuz abiye aradık.. sadece bi abiye için saatlerce gezdik.. akşam oldu ümidi kestik son bi mağazaya girelim derken baktığım en son ki mağazada bu abiyeyi gördüm.. böyle kapalı bi kıyafet bulduğum için çok mutlu olmuştum..anlatamam o anı )
bolerosuz istiyordum çok şükür istediğim de oldu..

abartıdan uzak ve şık olması sebebiyle ben çok beğendim hayırlısıyla giyin inş :)
teşekkür ederim canım
msgplusimg0781.jpg

Rengi çok güzelmiş, sanada çok yakışmış. :nazar:
Allah tamamına erdirsin.
amin canım inşaAllah.. teşekkür ederimm
msgplusimg0781.jpg

Ben de beğendim ayrıca sana çok yakışmış.. a.s
Gerçekten çok zarif , şık ve hoş görünüyor...
Allah tamamına erdirsin mutluluklar dilerim... a.s.:nazar:
amin.inşallah.. teşekkür ederim canım..
msgplusimg0781.jpg

çok çok beğendim.
çok yakışmış
yalnız kızmazsan sanki ayakkabı pek olmamış hani sivri burun olmasaydı dahamı güzel olurduki
teşekkür ederim canım
msgplusimg0781.jpg

estğ.bu ayakkabılarımı arkadaşımın kına gecesi için almıştım önceden.. nişan alışverişinde topuksuz güzel bir ayakkabı bulamadım.. bende bunları giydim canım..
topuklu ayakkabı sorunum var biraz,giyemiyorum canım :)

Harika durmuş bayıldım, tesettürlü olmadığım halde çok beğendim bu kadar mı hoş durur bir kıyafet. Allah tamamını erdirsin.
çok teşekkür ederim pamuksell amin canım sağol..
msgplusimg0781.jpg

Çok hoşşş çok yakışmış ayrıca:)
teşekkür ederim canım
msgplusimg0781.jpg

canımm nısanlıgın cok hoss rabbım devamını getırsınn bıde nısan basını nası yaptırsınn acaba resmı varsa eklermısın?
teşekkür ediyorum canım..
msgplusimg0781.jpg

fotoğraflar arasında bakayım var mı diye çektirdiğimi hatırlamıyorum ama yine de bakıcam bulursam eklerim canım..

anladım canım
ama gerçekten mükemmel olmuşsun
bugün ne giydinde tarzını çok beğenmiştim zaten

üsütnde şahane durmuş. ben bunun kemerli olmayan kan kırmızısı modelini beğenmiştim bir mağazada.

Back