• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bu da benim nişan elbisem =)

Rengi ne kadar tatlı,
Güle güle giy ben çok beğendim tenine çok yakışmış bu renk.. :nazar:

Çok hoş ve zarif olmuşsun, resimdekinden çok çok güzel olmuş, zaten hangimiz o kadar zayıf ve uzunuz ki :) renk olarak da maviden daha çok beğendim tatlım güle güle giyin :8: :nazar:

tenine çok güzel yakışmış,modelde çok hoşmuş güle güle giy:) ama bence fiziğin fotoğraflardan ince görünüyor elbisenin bel bölgesi çok kalın mı çıkmış? bel hatların kaybolmuş bence orayla biraz oyna kum saati kıvamına gelirse züper ötesi olacaktır:)

herkese çok teşekkür ederim :)
Ben de çok beğendim .Korse giymeyi düşünüyor musun o gün ?
belim için düşünüyorum aslında. yarın bakınıcam hatta biraz var mıdır elbiseden belli olmayacak bir korse diye :)

tenine çok güzel yakışmış,modelde çok hoşmuş güle güle giy:) ama bence fiziğin fotoğraflardan ince görünüyor elbisenin bel bölgesi çok kalın mı çıkmış? bel hatların kaybolmuş bence orayla biraz oyna kum saati kıvamına gelirse züper ötesi olacaktır:)

canım malesef ben de farkındayım bel bölgesindeki kalınlığın ama yine malesef elbiseden değil o kalınlık belim kalın fiziğime göre biraz :26:
korse giymeyi düşünüyorum o kum saati görüntü oluşur belki biraz diye :)

çokk beğendim :16:
bulursam ben de alabilirim:1:

Üzerinde Çok hoş durmuş tabiki mankende durdugu gibi olmaz ama güzelmiş elbise şimdiden mutluluklar :)

Back