Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri bu da benim nişan elbisem =)

drmsss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
98
3
98
İstanbul
kızlaaar çok kararsız biri olarak tahmin ettiğimden çok daha kolay oldu nişan elbisemi almam beğeniverdim hemen =) yorumlarınızı merak ediyorum :)
benim üzerimdeki halini 3 mesaj aşağıda görebilirsiniz

Son düzenleme:
Boyun 1.70in üstünde ve incecik bedenli isen, aynı zamanda omuzların da genişse hoş olabilir.
Değilse beğenmedim. Straplez çok az insana yakışıyor çünkü.
Ama yakışan yakışmayan giyiyor malesef.

Ben de beğendim ama üstünde görsek daha gerçekçi bir yorum alırdın...

mankende durduğu gibi durmuyor tabiki ve boyu da ayarlanmadı henüz ayakkabımı almadığım için ama benim üzerimdeki duruşu da bu şekilde işte

Son düzenleme:
oleg cassini modeliii:) modele diyecek laf yok ama daha önce de denildiği gibi straplezin hoş durması ve yakışması için düşük olmayan ve ayrıca tombik olmayan omuzlara, ne küçük ne de büyük tam kararında göğüslere ihtiyaç var. dolayısıyla eğer elbise için yorum istiyorsan model,renk,sadelik,şıklıl vs. 10 numara diyebilirim ama sen de nasıl durduğu hakkında fotoğrafın olmadığı için bir şey diyemiyorum. yine de güzel bir model seçmişsin zevkli olduğun belli güle güle mutlulukla giy inşallah :)

Son düzenleme:
ben yorum yazarken sen fotoğraf yüklemişsin :) teknik açıklamalara tamı tamına uyuyorsun bence. ben mavi aldın sanmıştım ama bu renk ten rengine çok hoş olmuş :) sonuç olarak üstünde gördüğüm haliyle de 10 numara diyorum güle güle giy harika bir seçim olmuş

çok teşekkürler canım bütün şartları sağlamıyorum sanırım ama hemen yukarıda bendeki hali

aynı anda yazıyoruz çoook teşekkür ederim tekrar

Üzerinde çok güzel durmuş. Sade ama kendine has bi havası var elbisenin yahu hoşuma gitti.

Mankendekinden daha guzel durmus. Manken uzayli gibi duruyor fazla uzun ince. Sana daha uygun Ben begendim. Diger arkadasin dedigi gibi bi havasi var elbisenin. Mutlulukla giy.

resimdeki mankene yakın vücut ölçülerin varsa KUSURSUZ. ama beyaz tenliysen mavi çok iyi durmaz. biraz esmer olmak lazım bu renk için.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…