Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oleg cassini modeliii:) modele diyecek laf yok ama daha önce de denildiği gibi straplezin hoş durması ve yakışması için düşük olmayan ve ayrıca tombik olmayan omuzlara, ne küçük ne de büyük tam kararında göğüslere ihtiyaç var. dolayısıyla eğer elbise için yorum istiyorsan model,renk,sadelik,şıklıl vs. 10 numara diyebilirim ama sen de nasıl durduğu hakkında fotoğrafın olmadığı için bir şey diyemiyorum. yine de güzel bir model seçmişsin zevkli olduğun belli güle güle mutlulukla giy inşallah :)
ben yorum yazarken sen fotoğraf yüklemişsin :) teknik açıklamalara tamı tamına uyuyorsun bence. ben mavi aldın sanmıştım ama bu renk ten rengine çok hoş olmuş :) sonuç olarak üstünde gördüğüm haliyle de 10 numara diyorum güle güle giy harika bir seçim olmuş
mankende durduğu gibi durmuyor tabiki ve boyu da ayarlanmadı henüz ayakkabımı almadığım için ama benim üzerimdeki duruşu da bu şekilde işte
Eki Görüntüle 487432
Eki Görüntüle 487433
benim üzerimdeki de 34 beden ama boyum kurtarmıyo o kadar :) topukluyla uzatırım biraz daha diye düşündümmankende durduğu gibi durmak zorunda değil zaten bence daha güzel durmuş :) o manken muhtemelen 34 beden ve 1.70in üstündedir ondaki gibi kimde dururkiii
Üzerinde çok güzel durmuş. Sade ama kendine has bi havası var elbisenin yahu hoşuma gitti.