Merhaba Hanımlar
Herkes sıcacık yuvasını eklıyor ben de salonumu eklemek istedim. Elestirilere açığım çünkü kendimi pek zevkli bulmam dekorasyon konusunda:)) Yemek masasındaki objenin alakasız oldugunun farkındayım ama kayınvalidem aldığı için biraz duracak mecburen. Umarım beğenirsiniz
Tesekkurler yorumun ıcın. Resımde rengı farklı cıkmıs sanırım fakat mavı tonları ıcerıyor. cıceklı yanı desenlı duvar kagıdı begenmıyorum ben.Genelde guzel oldugu soylenıyor fakat dedıgım gıbı resımden farklı cıkmıs olabılırgüzel şık yalnız duvar kağıdını pek beğenmedim o sandalyelerin çiçeklerinin renginde olsa dallı güllü gibi olabilirmiş güle güle otur canım
hım ok güzelmiş o zaman güzel günlerde otur canmTesekkurler yorumun ıcın. Resımde rengı farklı cıkmıs sanırım fakat mavı tonları ıcerıyor. cıceklı yanı desenlı duvar kagıdı begenmıyorum ben.Genelde guzel oldugu soylenıyor fakat dedıgım gıbı resımden farklı cıkmıs olabılır
Yok canım el yapımı.Hazır mobilya degilIpek mobilya mi mobilyalariniz ??
Akşamüstü çekmiştim:)canım mobilyalar da koltuklar da çok hoş ama biraz karanlık görünüyor belki fotoğraflardan öyle çıkmıştır.ama ben beğendim güle güle otur
Canım kahverengi ve mavi yastığın yokki. Yastıkların antrasit,lila mor karışımı ve koltuk renklerinde. Tv ünitesine obje alı cam biraz elim bolların da canım. Duvar saatini de eskiden orda tv ünitesi yokken orayı eşim çift dikiş deldiği için oraya koydum şimdilikçok güzel buldum.. güle güle oturun.. bebeğiniz de gelsin tez vakitte dağıtsın bu salonu :)
kahverengi ve mavi yastıklar yer değiştirse iki renk daha içiçe olur sanki.. bi de tv ünitesine mavi obje koyarsanız hoş olur.. duvar saatinin yerini beğenmedim ortalanmış seviyorum diye herhalde.. ama dediğim gibi çok güzel hoş bir salon..
Anladim ipek mobilyada benzerinin farkli bir rengini gormustum ve cok begenmistim sizinkilerde cok guzel gule gule guzel gunlerde kullanin insallahYok canım el yapımı.Hazır mobilya degil
Canım kahverengi ve mavi yastığın yokki. Yastıkların antrasit,lila mor karışımı ve koltuk renklerinde. Tv ünitesine obje alı cam biraz elim bolların da canım. Duvar saatini de eskiden orda tv ünitesi yokken orayı eşim çift dikiş deldiği için oraya koydum şimdilik
Canım özel yapım mobilyacılar sitesinde bir mobilyacı da yaptirdimçok beğendim, yemek masa ve takımı nereden aldınız çok güzel bayıldım
şimdiye kadar baktıklarımın arasında en rafine zevkle döşenmiş ve şık olanı buydu sanırım:) güle güle oturun :)Merhaba Hanımlar
Herkes sıcacık yuvasını eklıyor ben de salonumu eklemek istedim. Elestirilere açığım çünkü kendimi pek zevkli bulmam dekorasyon konusunda:)) Yemek masasındaki objenin alakasız oldugunun farkındayım ama kayınvalidem aldığı için biraz duracak mecburen. Umarım beğenirsiniz
Tesekkurler canım , avızelerı de degıstırdım daha ıyı oldu cok zayıf kalmıstı gercektenşimdiye kadar baktıklarımın arasında en rafine zevkle döşenmiş ve şık olanı buydu sanırım:) güle güle oturun :)