tesekkurler,bende pastel renkler severim ama aksamustu cektigim icin birazda karanlik cikmisgüle güle oturun çok güzel ama renkler benim tarzım değil daha canlı daha renkli evleri seviyorum ben huzurla sağlıkla oturune kv almışsa mecbur duracak daha
tesekkurler:)Ben cok begendim ozellikle koltuklarini mutlu gunlerin olsun insallah
Ama çok şık temiztesekkurler,bende pastel renkler severim ama aksamustu cektigim icin birazda karanlik cikmis
tesekkurler:)
tesekkurler bende sakin bi yapiya sahip oldugum icin bu tarz tercih ettim.Avizeler konusunda cok haklisiniz,evlenirken alfigim mobilyalarima uygundu,bu mobilyalari yeni aldim fakat avizeye para kalmadi:) En kisa zamanda degistiricemSimdiye kadar gorduklerimin icinde en ruhu tarzi olanlarindan bi tanesi gule gule oturun. Tek dusuncem sanki avizeleriniz zayif kalmis
cok tesekkurler:)Bende çok beğendim,gule gule oturun
mobilyalarınızı çokbeğendim gerçekten tarz huzur veriyor sadelik şıklık çok güzel konsolun arkasına duvar kağıdımı uyguladınız?
bana göre arkadaşın yazdığı gibi avizeler zayıf kalmış tarz olarakta uymamış birde tv ünitesinin sağ köşesinde saat olmamış yani yeri olmamış iyi günlerde sağlıkla huzurla oturun
tesekkurler bende sakin bi yapiya sahip oldugum icin bu tarz tercih ettim.Avizeler konusunda cok haklisiniz,evlenirken alfigim mobilyalarima uygundu,bu mobilyalari yeni aldim fakat avizeye para kalmadi:) En kisa zamanda degistiricem
cok tesekkurler:)
Evet duvar kagidi uyguladik canim. Yakindan cekip ekliycem net cikmamis. Avizeler ddgisecek ama su ara yapamiyoruz onuEski salonuma uygundu. Saati de daha uygun bi yere koyarim
Cok haklısın onemli olan huzur. Evlenirken kısıtlı parayla aldigimiz mobilyaları ve beyaZ eşyayı bu sene Değiştirme imkanımız oldu. 5,5 yıllık Evliyim.tatlım her şey birden olmaz ki müsaid olduğunda değiştirirsin dünya malu için can sıkmaya değmez onlara bakıpta moralini bozma sakın
Cok haklısın onemli olan huzur. Evlenirken kısıtlı parayla aldigimiz mobilyaları ve beyaZ eşyayı bu sene Değiştirme imkanımız oldu. 5,5 yıllık Evliyim.
Malesef yok, bir kimyasal gebelik bir boş gebelik yaşadım geçen senesağlık huzurla mutlulula nice yıllara canım bebek varmı?
Malesef yok, bir kimyasal gebelik bir boş gebelik yaşadım geçen sene
Benim yaşım 32canım, sen bence indir tahminimce. Düşüklerin in sebebi belliyse üzülme tedavisi olur. Teşekkürler güzel dileklerin icincanım aynı sayılırız bende 5.yılıma girdim 3 düşüğüm var anne olmak istiyorum hayırlı sağlıklı evlatlar nasib etsin rabbim tüm isteyenlere dua edelim birbirimize
Merhaba Hanımlar
Herkes sıcacık yuvasını eklıyor ben de salonumu eklemek istedim. Elestirilere açığım çünkü kendimi pek zevkli bulmam dekorasyon konusunda:)) Yemek masasındaki objenin alakasız oldugunun farkındayım ama kayınvalidem aldığı için biraz duracak mecburen. Umarım beğenirsiniz