Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok güzelmiş yaa kırmızı beyaz uyumunu seviyorum ben de.... Güle güle ağız tadıyla kullan...
Çok güzel olmuş,güle güle kullan..
renk uyumu çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullann. kaydirigubbakcemile5
cok hos yaa ... severim bende kirmizi rengini...
abartilida durmuyor.. güle güle kullan...cokacimcoook
bayılıyoruım kırmızı mutfaklara evlenirsem kesin kırmızı mutfak istiyorum...:asigim:
harika olmuş bayıldım valla...:asigim:
çok değişik ve çok hoş olmuş canım ..
KIRMIZI: Bu renk canlılık ve dinamizmle ilgili bir renktir. Mutluluğu temsil eder. Kırmızı renk, fiziksel olarak; ataklığı, canlılığı ve duygusal bağlamda; bir işi sonuna kadar süren azmi ve kararlılığı gösterir.
İştah açar. O yüzden dünyadaki gıda firmalarının çoğu logosunda kırmızıyı kullanır. Kırmızı tansiyonu yükseltir, kan akışını hızlandırır. cokacimcoookBenimde favaori rengimdir mutfakta ,HARİKA olmuş iyi günlerde kullan canıma.s.
bu resimleri öbür topicte de görmüştüm buraya yazdım sanıyordum meğer yazmamışım...
arkadaşım çok şirin olmuş mutfağın bende kırmızıyı severim zevkli ve modern bir seçim olmuş...
güle güle kullan canım...
valla bayıldım
iyi günlerde kullan
Çok güzel olmuş, güle güle kullan...........
ben bir kırmızı hastası olarak bayıldım insan çıkmak istemez siyah mermer harika en sevdiğim renkler kırmızı olsun 5 fazla olsun demi.:sm_cool:güzel günlerde kullan canımcokacimcoook
çok hoş bayıldım.güle güle kullanŞeniz
çok güzel olmuş arkidişim nasip olur da yazın düğünüm olduktan sonra evimi yerleştirdikten sonra evimin resimlerini sizlerle paylaşacağım ben de