• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim klozet takımım

honeybee123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2007
96
1
86
Ankara
1000102ml1.jpg
[/IMG]

yapımını anlatırsan çok sevinirim....
emeğine sağlık çok güzel olmuş...

Begendiginize sevindim arkadaşlar.:dance:

İstediginiz büyüklükte ilmek alıp 5 sıra haroşa örün daha sonra iki yanı 5 ilmek haroşa ortasını düz örgü ördüm kenarları kıvrılmasın diye .

papatyalarıda 8 ilmek başladım bir kaç sıra artırmadan düz ördüm daha sonra her iki sırada birer ilmek artırdım (papatyaların büyüklügünü ne kadar isterseniz ona göre artırın)son iki sırasındada kestim.Aynı işlemi yaparak 5 tane yaprak yaptım.Ortasınnıda papatyaları yaptıgımız şekil gibi yuvarlatarak yaptıp.
Dalıda ince uzun şerit şeklinde örülüyor yapragınıda yine papatyaların yapragı gibi örülüp paspasa diktim papatyaların kabarık durması içinde içine silikon elyaf doldurdum.
En son olarakta paspasın büyüklügünde halı kaymaz denilen şeylerden alıp altına diktim.
beni bayaaa ugraştırdı ama deydi dogrusu görenlerin çok hoşuna gidiyor .Umarım açıkça anlatabilmişimdir.Şeniz

bayılıyorum inanın böyle becerikli hatunlara
ellerine sağlık
bide kafama takılan şu
şimdi bu klozet takımını ördünüz hani halı gibi sonuçta ince olmuyomu
ve çabuk eskimiyomu
yoksa misafir gelincemi sercez ? ?
jeyyar

bayılıyorum inanın böyle becerikli hatunlara
ellerine sağlık
bide kafama takılan şu
şimdi bu klozet takımını ördünüz hani halı gibi sonuçta ince olmuyomu
ve çabuk eskimiyomu
yoksa misafir gelincemi sercez ? ?
jeyyar

Canım sende sagol a.s.
kafana takılan soruya gelince inan halıdan daha kalın ve sağlam oldu .Bu kadar emek harcadım ve göz nuru döktüm sadece misafire sermek emege saygısızlık olur diyorum kendimce bidahamı gelcem bu dünyaya dimi ama .Şeniz

gerçekten çok hoş olmuş ellerine sağlık. İpin nasıl tek katmı yoksa içine ip kattınmı vede kaç numara şiş kullandın

canım çok güzel olmuş bende başlayacağım ama kaç tane ip gidiyor aldığın iplerin sayasanı yazarsan sevnirim mükemmel olmuş iyi günlerde kullan

Back