• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim hikayem arkadaşlar...........

kate_34

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
4.648
892
773
Arkadaşlar ben epudural sezaryenle oğlum emreyi dünyaya getirdim.Benim için doğum olana kadar hiç birşey yoktu asıl doğumdan sonra başladı herşey doktorumun tavsiyesi ile özel bir hastanede epudural anestezi ile doğumumu yaptım oğlumu ilk ben gördüm ve o duygu tarif edilemeyecek kadar çok güzeldi.Ancak eve taburcu edildikten sonra benim ağrılarım çoğaldıkça çoğaldı ameliyat yerim şiştikçe şişti ve ziyarete gelen bir komşumuz annemi mutfağa çekerek rengimin hiç iyi olmadığını söylemiş.Neyse bir kaç gün sonra tekrar doktora gittim ve olanları anlattım doktoruma o da anlam veremedi ve cildiyeye gösterelim dedi cildiyeci gördü ve ilaç verdi.ilacı alıp eve gittik eve gittiğimde ameliyat yerim patladı ve resmen bir çeşmeden su nasıl fışkırırsa iltihapta öyle fışkırdı.Çarşaflarla mı kapatmadık ve apar topar doktora gittik doktor sıkıştırarak ameliyat yerini 1 kova iltihap çıkardı.Tam 40 gün boyunca sabah akşam antibiyotik iğne yedim ama bu sütümüde etkiledi haliyle ve oğlumu ancak 4 ay emzirebildim.Bu yüzden tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum ya birdaha olursa diye.Ama herşeye rağmen annelik çok eşsiz bir duygu iyi ki varsın emrem!!:emir_bebek:

Ayy canım çok geçmiş olsun, başına gelen istisanai birdurum olsa gerek ilkkez duyuyorum. Doktorlar ne dedi peki neden olurmuş...
Allah birdaha yaşatmasın yavrunla uzun yıllar geçirmeni dilerim

canım önceli,kle allah bebğeni analı bablı büyütüsn.bir ömür huzurlu sağlıklı ve mutlu yasayın.bende epidural oldum ama hiç böyle bir sey basıma gelmedi neden öyle oldun ki.sana test yapmadılar mı öncesinde çünki herkese epidural yapılmyor.herhalde senin vücudun alerji yaptı aletlere.ben ne doğumumdan birsey anladım nede sonrasından zaten 2.günde banyo mu yaptım.çok rahatladımm.eve doktor ilaçda yazdı agrı kesici vb.ama onlara bile gerek duymadım.sana çok çok geçmiş olsun.ama bebeğinle teselli bulmussun ne mutlu sana.korkma her zaman öyle olacak diye birsey yok.

canım önceli,kle allah bebğeni analı bablı büyütüsn.bir ömür huzurlu sağlıklı ve mutlu yasayın.bende epidural oldum ama hiç böyle bir sey basıma gelmedi neden öyle oldun ki.sana test yapmadılar mı öncesinde çünki herkese epidural yapılmyor.herhalde senin vücudun alerji yaptı aletlere.ben ne doğumumdan birsey anladım nede sonrasından zaten 2.günde banyo mu yaptım.çok rahatladımm.eve doktor ilaçda yazdı agrı kesici vb.ama onlara bile gerek duymadım.sana çok çok geçmiş olsun.ama bebeğinle teselli bulmussun ne mutlu sana.korkma her zaman öyle olacak diye birsey yok.

canım öncelikle teşekkür ediyorum.Bana ne testi hiç bişey yapmadılar.Doktorum özelde yaptığım için benden 2 milyarda para aldı üstelik.Ancak birdaha doğum yaparsam kesinliklle genel anestezi isticem.:1hug:

Ayy canım çok geçmiş olsun, başına gelen istisanai birdurum olsa gerek ilkkez duyuyorum. Doktorlar ne dedi peki neden olurmuş...
Allah birdaha yaşatmasın yavrunla uzun yıllar geçirmeni dilerim

Canım çok sağol öncelikle.Zaten doktorumda dedi böyle bişey ilk defa oluyor diye 90 kiloluk hastam vardı onda bile görmedim dedi sende olmasına şaşırdım dedi ama işte yaşandı.

canım öncelikle teşekkür ediyorum.Bana ne testi hiç bişey yapmadılar.Doktorum özelde yaptığım için benden 2 milyarda para aldı üstelik.Ancak birdaha doğum yaparsam kesinliklle genel anestezi isticem.:1hug:

bende özelde doğum yaptım ama hep test yaptılar kan değerlerime baktılar.öyle epidural oldum.sana tekrar geçmiş olsun.anlattıklarını okuyunca içim bi tuhaf oldu benimde ameliyat yerim sızladı

canım hayırlı olsun allah sizebagıslasın

vee cok gecmiş olsun caba amaliyathanede mi mikrop kaptın aletlerden felanda mikrop kapa bilirsin hijyen olmaya bilirler bana hijyen sorunu gibi geldi canım cok gecmiş olsun

canım hayırlı olsun allah sizebagıslasın

vee cok gecmiş olsun caba amaliyathanede mi mikrop kaptın aletlerden felanda mikrop kapa bilirsin hijyen olmaya bilirler bana hijyen sorunu gibi geldi canım cok gecmiş olsun

benim tahminimde öyle ancak cildim çok hassas bu yüzdende olabilir dedi doktor.Çok sağol canım.

içim çok fena oldu...çok geçmiş olsun..en kısa zamnda atlatırsın inşallah..bencede ameliyat sırasında yada dikim anında mikrop kapmış olabilirsin..epiduralde illa test falan olmuyor çünkü benim çevremde epidural olanlar tahlil falan yapmadan direk olmuşlar..
Allah yardımcın olsun...

canım çok geçmiş olsun yaaa valla rabbim korumuş seni bu arada tebrik ederim oglusuna kavusmussun darısı bizim başımıza inşallah :Saruboceq:

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için.Çok sağolun. a.s.

canim ya seni cok iyi anliyorum cunku benim de ameliyattan 5 gun sonra dikislerim iltihap olmustu acildi.10 gun acik durdu cok kotuydu cok.Allah kimsenin basina vermesin...ben de cok korkuyorum hamile kalmaya gozum baya korktu.
Allah anali babali buyutmek nasip etsin cnm.tekrar gecmis olsun...

canim ya seni cok iyi anliyorum cunku benim de ameliyattan 5 gun sonra dikislerim iltihap olmustu acildi.10 gun acik durdu cok kotuydu cok.Allah kimsenin basina vermesin...ben de cok korkuyorum hamile kalmaya gozum baya korktu.
Allah anali babali buyutmek nasip etsin cnm.tekrar gecmis olsun...

Sağol canım Allah senin bebişinide uzun ömürler versin. a.s.

canimsin benim ya neler yasamissin öyle
tüylerim diken diken oldu okurken inan
birebir ayni seyler olmasada senin neler yasadigini neler cekdigini cok iyi tahmin edebiliyorum benimkide cok zordu cünkü
büyük gecmis olsun canim benim rabbim seni evladina bagislamis cok sükür
anne olmak böyle bisey isde herseye ragmen deyiyo dimi???
canim bence ikinciden korkma rabbim biz kadinlarin yardimcisi olur inan ve ikincid^dede olcak diye bisey yok allahin izniyle
suan ama bi agri sizin falan yok dimi tatlim???

canimsin benim ya neler yasamissin öyle
tüylerim diken diken oldu okurken inan
birebir ayni seyler olmasada senin neler yasadigini neler cekdigini cok iyi tahmin edebiliyorum benimkide cok zordu cünkü
büyük gecmis olsun canim benim rabbim seni evladina bagislamis cok sükür
anne olmak böyle bisey isde herseye ragmen deyiyo dimi???
canim bence ikinciden korkma rabbim biz kadinlarin yardimcisi olur inan ve ikincid^dede olcak diye bisey yok allahin izniyle
suan ama bi agri sizin falan yok dimi tatlim???

Şu an yok ama çok fazla ayakta kaldığım zaman ameliyat yerim sızlıyor o kadar.Ama buna şükür tabi :1hug:

ayy ne zorluklar çekmişsin çok çok geçmişolsun.allah seni ve bebeğini korusun,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah..

canım öncelikle Allah yavrunuzu bağışlasın
geçmiş olsun amelyattamı bişey oldu acaba aletlerde falan

Back