- 22 Ocak 2009
- 4.648
- 892
- 773
Arkadaşlar ben epudural sezaryenle oğlum emreyi dünyaya getirdim.Benim için doğum olana kadar hiç birşey yoktu asıl doğumdan sonra başladı herşey doktorumun tavsiyesi ile özel bir hastanede epudural anestezi ile doğumumu yaptım oğlumu ilk ben gördüm ve o duygu tarif edilemeyecek kadar çok güzeldi.Ancak eve taburcu edildikten sonra benim ağrılarım çoğaldıkça çoğaldı ameliyat yerim şiştikçe şişti ve ziyarete gelen bir komşumuz annemi mutfağa çekerek rengimin hiç iyi olmadığını söylemiş.Neyse bir kaç gün sonra tekrar doktora gittim ve olanları anlattım doktoruma o da anlam veremedi ve cildiyeye gösterelim dedi cildiyeci gördü ve ilaç verdi.ilacı alıp eve gittik eve gittiğimde ameliyat yerim patladı ve resmen bir çeşmeden su nasıl fışkırırsa iltihapta öyle fışkırdı.Çarşaflarla mı kapatmadık ve apar topar doktora gittik doktor sıkıştırarak ameliyat yerini 1 kova iltihap çıkardı.Tam 40 gün boyunca sabah akşam antibiyotik iğne yedim ama bu sütümüde etkiledi haliyle ve oğlumu ancak 4 ay emzirebildim.Bu yüzden tekrar hamile kalmaya çok korkuyorum ya birdaha olursa diye.Ama herşeye rağmen annelik çok eşsiz bir duygu iyi ki varsın emrem!!