Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavaştan mat türkçe çözerek başlamayı düşünüyorum az ama devamlı ,ya sen çalışıo musunnasıl calsıyorsun ?
Canim hosgeldin bende yavastan basladim az ama devamli gideriz paylasiriz :)Bende varim dun basladm ama cok calisamadim bebisimin uyumasini bekliyorum sonucu paylasirim:)
aynen ben de turkce ve tarıh vatandaslık gıdıyorum suan benyavaştan mat türkçe çözerek başlamayı düşünüyorum az ama devamlı ,ya sen çalışıo musun
Hosbuldum canmcm tesekkurler. Yalniz ben baya yavas ilerleyecegim galiba bekarken gunde bir konu bitirmeden birakmazdim sanirim artik bir konu uc dort gunde bitecek .yorucu gunun ardindan ders calismak zorlasiyo:) bitirdikce yazarim soru sayisini fln
Bu arada tarih icin elinizde hangi kaynak var
bende şimdilik sadece ales tarzı gibi türkçe mat gidiyorum. seneye yani 2017de tarih coğ anayasa başlarım bakalımaynen ben de turkce ve tarıh vatandaslık gıdıyorum suan ben
mat ve cografya su turkceyı aradan cıkarıp baslıcam
ah ya ben de yüksek alamadıysam anayasadan alamadım bu sefer hepsine çalışmalıyım düzenlice . bende bir buçuk ay türkçe mat sora tarih ,coğrafya ve anayasa gitmeyi düşünüyorum bakalım.Ben once tarihi bitirmeyu dusunuyorum sonra cografya . matematikle turkce beraber bitirecegm ama anayasa su an devre disi daha aklimda oturtamadm yerini:)
Bende de isem var gercekten agir bir kitap ama bence onu calisirsak tarihten baya net cikaririz diye dusunuyorum onun bende videolu ders anlatimida var dinleyip kitaptanda onemli yerlerin altini cizerim diyorum.birde tarihin pusulasi oneriyorlar
Anayasayada sanirim digerlerini bitirip bol bol soru cozdukten sonra baslayacagim.onlari garantiye alayimda:)
Tesekkur ederim canm insallah emeklerimizinn karsiligini alirizaynen bu arada baktım ramazan yetgin yeni videolar yüklemiş tarihle alakalı. dün tarihi sordun ya dinleyerekte gidebilirsin diye düşündüm
Tesekkur ederim canm ins iyi puanlar aluraynen bu arada baktım ramazan yetgin yeni videolar yüklemiş tarihle alakalı. dün tarihi sordun ya dinleyerekte gidebilirsin diye düşündüm