bu da benim günlüğüm olsun

ghyk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2016
229
284
33
kızlar bende başlıyorum ama haftaya pazartesi. bana destek olcak olan var mı. ben az ama devamlı çalışmayı hedef koyuyorum bu sefer. hedefim 2018 kpss. 21 kasımda başlamayı planlıyorummmm eşlik etcekler gelsinnnnnnnnnnnnnnn

Bende varim dun basladm ama cok calisamadim bebisimin uyumasini bekliyorum sonucu paylasirim:)

Hosbuldum canmcm tesekkurler. Yalniz ben baya yavas ilerleyecegim galiba bekarken gunde bir konu bitirmeden birakmazdim sanirim artik bir konu uc dort gunde bitecek .yorucu gunun ardindan ders calismak zorlasiyo:) bitirdikce yazarim soru sayisini fln

yavaştan mat türkçe çözerek başlamayı düşünüyorum az ama devamlı ,ya sen çalışıo musun
aynen ben de turkce ve tarıh vatandaslık gıdıyorum suan ben
mat ve cografya su turkceyı aradan cıkarıp baslıcam

Ben once tarihi bitirmeyu dusunuyorum sonra cografya . matematikle turkce beraber bitirecegm ama anayasa su an devre disi daha aklimda oturtamadm yerini:)

Ay kizlar yogundum yazamiyorum misafirlerimiz var.ben bu ara mat ve turkce çalışıyorum aralik sonuna kadar aradan cikaracagim . Yarin detayli yazacagim yazdiklariniza tel su an kasiyor birbirimize destek olmaya devammm kolay gelsin hepimize iyi geceler

Hosbuldum canmcm tesekkurler. Yalniz ben baya yavas ilerleyecegim galiba bekarken gunde bir konu bitirmeden birakmazdim sanirim artik bir konu uc dort gunde bitecek .yorucu gunun ardindan ders calismak zorlasiyo:) bitirdikce yazarim soru sayisini fln

Bu arada tarih icin elinizde hangi kaynak var

canım olsun zaman çok az ama devamlı çalışsakta hallolur zaten. tarihe gelince ben tarihten isem kullanıyodum ama bana biraz ağır gelmişti şimdi kaynakların güncelini önerileni takiı etmek gerek araştıralım yavaştan

aynen ben de turkce ve tarıh vatandaslık gıdıyorum suan ben
mat ve cografya su turkceyı aradan cıkarıp baslıcam
bende şimdilik sadece ales tarzı gibi türkçe mat gidiyorum. seneye yani 2017de tarih coğ anayasa başlarım bakalım

Ben once tarihi bitirmeyu dusunuyorum sonra cografya . matematikle turkce beraber bitirecegm ama anayasa su an devre disi daha aklimda oturtamadm yerini:)
ah ya ben de yüksek alamadıysam anayasadan alamadım bu sefer hepsine çalışmalıyım düzenlice . bende bir buçuk ay türkçe mat sora tarih ,coğrafya ve anayasa gitmeyi düşünüyorum bakalım.

Bende de isem var gercekten agir bir kitap ama bence onu calisirsak tarihten baya net cikaririz diye dusunuyorum onun bende videolu ders anlatimida var dinleyip kitaptanda onemli yerlerin altini cizerim diyorum.birde tarihin pusulasi oneriyorlar

Anayasayada sanirim digerlerini bitirip bol bol soru cozdukten sonra baslayacagim.onlari garantiye alayimda:)

Bende de isem var gercekten agir bir kitap ama bence onu calisirsak tarihten baya net cikaririz diye dusunuyorum onun bende videolu ders anlatimida var dinleyip kitaptanda onemli yerlerin altini cizerim diyorum.birde tarihin pusulasi oneriyorlar

Anayasayada sanirim digerlerini bitirip bol bol soru cozdukten sonra baslayacagim.onlari garantiye alayimda:)

evet isem yeter ama pusula da güzelmiş. bence isem çok detaylı soru kaçırışmaz vaktimiz bol okuruz onu. ama ben önce türkçe ve mat ile başladım yani konularına çalışacğım . gecikmem di mi ne dersin fikrini alayım dedim yani tarih coğ için. anayasa tabiki heppp sondaaa :)

aynen bu arada baktım ramazan yetgin yeni videolar yüklemiş tarihle alakalı. dün tarihi sordun ya dinleyerekte gidebilirsin diye düşündüm

X