Gelinlik Modelleri bu da benim gelinlikcağızım :)

kskada

Guru
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
2.269
726
363
evet kızlar 9 eylülde düğünüm var haftasonu gelinliğimi aldım saçımı aşağıda topuz yapmayı düşünüyorum gelinliğimdeki çiçekten koydurccam kenarına ayrıca taç alıp almama konusunda kararsızım

Fatoşummm üstteki detayları tam net göremiyorum ama eminim ki güzeldir, bütün olarak gayet güzel görünüyor yakışmış sana yavrum, etekleri değişik olmuş, kolu istediğin gib iolmuş e daha ne olsn güle güle giy mutluluğunuzun anahtarı olcak günde canm benmm... bence taç almalısın takmalısınn diye düşünüyorumm )

saol Hiloşum etekleri evet değişik zaten hiç düşünmediğim bi model ben a kesim dantel kol sırt die girdim bunla çıktım :)
kolunuda sonradan diktirdim uydu oda içime sindi yani
taç alırım kuaförde ikisini taktırrırm yakışmassa sadece çiçek olur yada taç bakalm

Mantıklı canmm, en önemli olan da senin içine sinmesi zatenn çok sevindm sorunsuzca bulmanaa, aynen canm mantıklı ikisini de denersin olmadıı
Ben daha 28 ine kavuşacağım gelinliğimee.. ay bugün gene mutfak ıvır zıvırı alışveriş yaptımm öldümm, Zaferime gösterecem diye zaten fotolamıştım başlığıma da eklim

çok çabuk buldum yaw iyi oldu okadar dert ettim yetişcek mi bulabilcem mi die zaten ne giysen bi acayip oluon içinde yakışıo hepsi ya ayrı bi havası var her kız giymeli gerçekten ben başlarda nikah olsun düğün istemyom diyodum ama gelnlk içmde kalabilrdi
kavuşcan sende canm az kaldı artık Allah içimize sindirsin mutlulukla giyelm inşallah canmm
he du bakam neler aldın :)

Aynen canm gelinlik sonucta farkli bi hava dedigin gibii.. Ama kendi gelinligin baska cikarasi gelmiyor insaninn :)

Ins canm ins

ayy çok güzel olmuşsun canımm yaaaaaa Ben aynı böyle birşey istiyordum ama balık etli olduğmdan bu modeller yakışmadı bana mutluluklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…