teşekkür ederim cnm bu duvak hayalimdi kendim diktim duvağı ve uykularm kaçıodu ya saçıma uyduramazsa kuaför die takabildi saçıma sağolsn :)
Cnm Çok gÜzel olmuŞsndr muhakkak ama ben o sİteyİ aÇamıyorumyanİ fotoĞraflarını da gÖremİyorum...daha 100 msj olmadımı senİn,ekleyesİn braya?bİde bİŞey sorcam canm,nerde Çektrdİnİz dÜĞÜn fotoĞraflarını?
iş yeri bilgisayarından görünmüyo fotoğrafların hepsi...küçük küçük ekliyo bazıları ozamn görebilyorum canmda,seninkiler sasyfada büyük açılması lazm olduğu için galiba çıkmıyo bende...evden bakıcam artk
cook guzel yaaa,esinizin kardesi hakkaten isini iyi yapiyor...Mutluluklar cnm..
çok güzel walla gelinliğinde fotolarında
Üfff:) canm benm,Şİmdİ gÖrdm,harİkaymıŞ hakİkatenn:) İlgİn İÇİnde ayrıca teŞekkr ederİm gÜzelİm...
mutluluklar canım....
fotolar çok güzel. mutuluklar
canım bende tam tersi gelinlik ne olursa olsn o duvak ve o taç olacaktı 2 yıl fotoğrflarını gezdrdm elmde taçla duvağın sonunda düğün günüm geldi yaptrdm aynılarınıben çok pozları beğendim...
duvağınız ve saçınız hoşuma gitmedi tarzım diil....o güzel delinliğin üzerine daha çıtı pıtı bişi giderdi...
mutluluklar dilerim
farkı gelin olmuşsun canım şatafatı severim çok şık ve güzel herşeyinle çok güzelsin canım allah mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüz hiç solmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?