Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

teşekkür ederim cnm bu duvak hayalimdi kendim diktim duvağı ve uykularm kaçıodu ya saçıma uyduramazsa kuaför die takabildi saçıma sağolsn :)

Ellerine sağlık, keşke benimde böyle becerilerim olsa... Bu tarz bir şey değil belki ama hayalimdekini dikebilirdim o zaman Tekrar mutluluklar...

Cnm Çok gÜzel olmuŞsndr muhakkak ama ben o sıteyı aÇamıyorumyanı fotoĞraflarını da gÖremıyorum...daha 100 msj olmadımı senın,ekleyesın braya?bıde bıŞey sorcam canm,nerde Çektrdınız dÜĞÜn fotoĞraflarını?

fotoğrflar ilk sayfada ekli cnm herkes görüo aslında ama nasl göremedn anlamadm birde fotoğrfları ipsala gümrük yolunda artı edirne keşanda bir park alanında çekti eşimin kardeşi

iş yeri bilgisayarından görünmüyo fotoğrafların hepsi...küçük küçük ekliyo bazıları ozamn görebilyorum canmda,seninkiler sasyfada büyük açılması lazm olduğu için galiba çıkmıyo bende...evden bakıcam artk

Üfff:) canm benm,Şımdı gÖrdm,harıkaymıŞ hakıkatenn:) ılgın ıÇınde ayrıca teŞekkr ederım gÜzelım...

ben çok pozları beğendim...
duvağınız ve saçınız hoşuma gitmedi tarzım diil....o güzel delinliğin üzerine daha çıtı pıtı bişi giderdi...
mutluluklar dilerim

farkı gelin olmuşsun canım şatafatı severim çok şık ve güzel herşeyinle çok güzelsin canım allah mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüz hiç solmasın.

ben çok pozları beğendim...
duvağınız ve saçınız hoşuma gitmedi tarzım diil....o güzel delinliğin üzerine daha çıtı pıtı bişi giderdi...
mutluluklar dilerim
canım bende tam tersi gelinlik ne olursa olsn o duvak ve o taç olacaktı 2 yıl fotoğrflarını gezdrdm elmde taçla duvağın sonunda düğün günüm geldi yaptrdm aynılarını

farkı gelin olmuşsun canım şatafatı severim çok şık ve güzel herşeyinle çok güzelsin canım allah mutluluğunuzu daim etsin gülen yüzünüz hiç solmasın.

çok teşekkür ederm cnm

Gelinliğin çok güzeeelll, sende harika bi gelin olmuşsun.. Ama ben yalnızca duvağını beğenmedim. Onun dışında herşey mükemmel..
Mutluluklar dilerim bir ömür boyu...
Buarada Düğmeciler'densin sende sanırım, ilanında öyle yazıyordu yani.. Komşuyuz desene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…