• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

ama gelinliğin çok hoş beğendim ben

Gelinliğin çok güzeeelll, sende harika bi gelin olmuşsun.. Ama ben yalnızca duvağını beğenmedim. Onun dışında herşey mükemmel..
Mutluluklar dilerim bir ömür boyu...
Buarada Düğmeciler'densin sende sanırım, ilanında öyle yazıyordu yani.. Komşuyuz desene :)

çok güzel mutluluklar.

oldukça iddialı buldum ama size tam olmuş bence:)

duvağı da bence harikaboshayallersmile

hepinize çok çok teşekkür ederm arkadaşlarrr

milkie cnm neresndesn çok sevindm şu an tanışmak isterm

dış mekan çekimlerinize bayıldım salon fotograflarından daha güzel duruyor sen daha fotojeniksin eşine göre mutluluklar canım

dış mekan çekimlerinize bayıldım salon fotograflarından daha güzel duruyor sen daha fotojeniksin eşine göre mutluluklar canım

çok teşekkür ederm fazla çekim yapamadk zamanımz kısıtlıydı daha farklı pozlarda olabilrdi

cicim yaa gelinliğine bayıldım bedenin kaç kiralamayı planlıyorum.ben çok zayıfım umarım olur.ve nerde oturuyorsun?

çok güzel fotograflar ya gelinlkte yakışmş :) ömür boyu mutluluklar :) bende evlenirken böyle fotolar çektircem özendim ki :)

teşekkür ederim canım

fotorafcınız kimdi bayıldımmmmmm

teşekkürler canım eşimin kardeşi erşan şahinbaş tı fotoğrafçıms

resimler harika :)

teşekkürler cnm
çok güzel fotograflar ya gelinlkte yakışmş :) ömür boyu mutluluklar :) bende evlenirken böyle fotolar çektircem özendim ki :)

teşekkür ederm cnm darısı senin başına

Back