• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri bu da benim gelinliğim

herşey çok harika olmuş ama ben tacına bayıldım hep o tarz seviyorum ama kime sorsam çok çirkin diyorlar bak işte sana da yakışmış ne yapsam bilmiyorum ayrıca böyle model tac bulmak da zor.....boshayallersmile

çok beğendimm harikaa .....

herşey çok harika olmuş ama ben tacına bayıldım hep o tarz seviyorum ama kime sorsam çok çirkin diyorlar bak işte sana da yakışmış ne yapsam bilmiyorum ayrıca böyle model tac bulmak da zor.....boshayallersmile

ikinizede çok teşekkür ederm arkadaşlar bu arada evet cnm bu taçlardan bulmak çok zor bulamadm zaten bir arkadaşm yurt dışından getrtmişti bende onun fotoğrfını alıp taççıda yaptrdm yardımcı olurum istersen özel mesj atarsn

gelin güzel gelinlik güzel, pozlar şahane. amma velakin duvağını ve saçını ve de koluna taktığın o takıyı beğenmedim.

Allah mesut etsin

gelin güzel gelinlik güzel, pozlar şahane. amma velakin duvağını ve saçını ve de koluna taktığın o takıyı beğenmedim.

Allah mesut etsin

bende özellikle onları çok beğenmiştm cnm yinede teşekkür ederim

Allah daima mutlu kilsin...!

Özellikle siyah beyaz resimlere bir zaafim vardir...sizinkiler´de harika olmus...opuyorumnanaktan

Ay çok güzel fotolar valla.Eşiniz oldukça profesyonel bu konuda..alkisalkisalkis

Back