Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim kızlar yorumlarınızı bekliyorum :)

heranur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
27
1
6
34
Samsun

Ben ilk giydiğim gelinliği aldım sizce nasıl :) duvak boyu konusunda çok kararsızım. şimdilik orta boy duvak seçtim ama her an uzunla değiştirebilirim.. sizce nasıl bir duvak olmalı:26: şimdiden teşekkürler

gelinliğin gayet guzel canım çok sade ve hoş. duvak konusunda ben orta boy duwak düşünüyorum şahsen uzun duvaktan yana değilim ama senın seçimin tabi

gelinliğin gayet guzel canım çok sade ve hoş. duvak konusunda ben orta boy duwak düşünüyorum şahsen uzun duvaktan yana değilim ama senın seçimin tabi

Canım ben de şimdilik orta boyda karar kıldım çok garip bir telaş var o yüzden ne nasıl olmalı karar veremiyorum dışarıdan görmek çok başka teşekkürler

Gelinliğin çok hoşuma gitti gerçekten bir ömür boyu mutluluklar

Canım ben de şimdilik orta boyda karar kıldım çok garip bir telaş var o yüzden ne nasıl olmalı karar veremiyorum dışarıdan görmek çok başka teşekkürler

o telaş normal canım hepimzde war ama guzel tatlı telaşlar bunlarr :) benimde inş. nisanda başlancak gelinliğim dikime inş. herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olur canım

çok şık ve farklı geldi gözüme :) mutlulukla giyin :) çok zarif duruyor

o telaş normal canım hepimzde war ama guzel tatlı telaşlar bunlarr :) benimde inş. nisanda başlancak gelinliğim dikime inş. herşey istediğimiz gibi gönlümüzce olur canım

inşallah canım benim eminim çok güzel olacak herşeyimiz :) sen nasıl bir model diktiryorsun merak ettim

şık bı gelınlık..sade ve zarıf duruyor..mutluluklar..

Çok beğendim gelinliğizi çok şık ve zarif..eğer boyunuz kısaysa uzun duvak çok hoş durmuyo kemdimden biliyorum benimde boyum kısa denemiştim heves edip olmadı boyum daha da kısa durdu..ama boyunuz uzunsa iki seçeneği de düşünebilirsiniz..deneyin görün..denemeden biz ne desek boş olur..:) mutluluklar dilerim:)

Teşekkür ederim öncelikle :) boyum uzun ve ikisini de denedim uzun duvaktan arka çok tüle boğuldu diye vazgeçmiştim orta boy aldım ve sonrasında kafam karıştı bana tekrar gelinlikçimin yolu gözüküyor anlaşılan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…