çok güzel
mutluluklagiymeni dilerim
:)) çok teşekkür ederim inşallah

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok güzel
mutluluklagiymeni dilerim
Çok yakışmış. Tebrik ederim. Allah mesut etsin.=)
Çok asil duruyor :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Ben de beğendim. Belindeki kemeri de çok hoş, bu tarz kemerleri çok beğeniyorum. Umarım moda eviniz güzel bir iş çıkartır.
Hayırlı olsun gule gule mutlulukla giy inşallah. Biraz kuyruğu olduğu için orta boy duvar daha hoş durabilir. Tabii denemek lazım. Ben kendi gelinliğimde orta boy tercih ettim.
Eki Görüntüle 979648 Eki Görüntüle 979649 Eki Görüntüle 979650
Ben ilk giydiğim gelinliği aldım sizce nasıl :) duvak boyu konusunda çok kararsızım. şimdilik orta boy duvak seçtim ama her an uzunla değiştirebilirim.. sizce nasıl bir duvak olmalı:26: şimdiden teşekkürler![]()
Eki Görüntüle 979648 Eki Görüntüle 979649 Eki Görüntüle 979650
Ben ilk giydiğim gelinliği aldım sizce nasıl :) duvak boyu konusunda çok kararsızım. şimdilik orta boy duvak seçtim ama her an uzunla değiştirebilirim.. sizce nasıl bir duvak olmalı:26: şimdiden teşekkürler![]()
Çok güzelmiş canım:))Çok mutlu olursun
orta boy duvak daha iyi bence çnkü uzun duvak zor oluyor cnm gelinliğin güzelmiş Allah tamamını erdirsin![]()
Çok güzelmiş canım mutluluklar.
gelinliğin çok güzel umarım çok mutlu bir düğün geçirirsin ve ömür boyu sürecek bir evliliğin olur![]()
Keşke boyun kısmında o tül detayı olmasaymış. O detayın dışında çok çok güzel bir model. Beldeki taş detayına bayıldım.![]()