• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim gelinliğim kızlar yorumlarınızı bekliyorum :)

Çok asil duruyor :) Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

Hayırlı olsun gule gule mutlulukla giy inşallah. Biraz kuyruğu olduğu için orta boy duvar daha hoş durabilir. Tabii denemek lazım. Ben kendi gelinliğimde orta boy tercih ettim.

Ben de beğendim. Belindeki kemeri de çok hoş, bu tarz kemerleri çok beğeniyorum. Umarım moda eviniz güzel bir iş çıkartır.

Ben de beğendim. Belindeki kemeri de çok hoş, bu tarz kemerleri çok beğeniyorum. Umarım moda eviniz güzel bir iş çıkartır.

Canım çok teşekkürler :) belindeki kemeri lila üzerine inci boncuk ve çiçek işlemeliydi, kemer rengini somon rengiyle değiştirdik daha soft durdu :46: gelinliğim tamamlanınca son halini de paylaşacağım.. tacımı ve çiçeğimi de :34: :16:

Hayırlı olsun gule gule mutlulukla giy inşallah. Biraz kuyruğu olduğu için orta boy duvar daha hoş durabilir. Tabii denemek lazım. Ben kendi gelinliğimde orta boy tercih ettim.

Teşekkür ederim :54::54: aynen canım kuyruktan dolayı uzun duvakla çok tül oldu arkası son bir kere daha bakıp son kararı vereceğim ama büyük ihtimal orta boyda kalacağım :34::34::54:

çok şık bir gelinlik canım güle güle giy inş. duvak olarak orta boy seçmeni tavsiye ederim uzun duvaklar kullanım açısından zorluyo

Back