Bu da benim evimm

maşallahh cıvıl cıvıl ,renk renk, enerjik bir ev....güle güle oturunn ..allah olmayanlarda nasi petsin inşallah...

özellikle oturma odandaki halı süperr

arkadasim evin cok sirin vede zevkli dosenmis..en son resim sanirim oturma odaniz,biz bayanlar olarak pembe kanimiza islemiste..esinizi bir erkek arkadasini orada agirladigini dusunemiyorum:)esiniz bu tonlari alirken nasil bir tepki verdi cok merak ettim dogrusu;)

Son düzenleme:
ankara sitelerde bi mağazadan aldım adı çok duyulmamış moda life diye hatırlıyorum yanlış da olabilir ama yemek odası falan var heryerde çok gördüm aynından..
bi arkadaş eşimin pembe odaya tepkisini sormuş..çok beğeniyo hiç olumsuz bişey söylemedi..ona sormaım bile ne renk olsun diye gördüğümde çok beğenmiştim atladım hemen bu olsun diye o da bişey demedi:P arsızlık işte..:P

canım ben pembe koltuklarına bayıldım hem rengi ama özellile modeli hosuma gitti sen de denizlidenmişşin memnun oldum görünce burdan mı aldın o koltukları nerden ve ne kadara almıştın paylaşirsan sewınırım:)

güle gğle otur cnm aama çok karışık ,çok göz yoruyor..tabi bnm fikrim bu ben her zaman sadelikten yanayımmm

Back
X