Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah agız tadınla,hur,mutluluk,saglıkla oturmayı nasip eder inşallah.nekadar hoş düzenli göze hoş gelen bir evin var.bagzı evlere bakıyorumda burda çok göz tırmalıyor.
güle güle otur.bizlerede böyle bi ev nasip olması dilegiyle....
mobilyalarımın aynısı olma ihtimali çok düşük çünkü ankara sitelerde sipariş üzerine yapıldı.ben tarif ettim kumaşları ve modelini seçtim onlar yaptılar. moda life diye bi mağazaydı yanlış hatırlamıyosam..
mobilyaların hepsini aynı yerden aldım ankara siteler moda life diye bi yer mağazası da var sitelerde.fiyatta çok kolaylık yapıyolar peşin alınırsa baya indirim oluyo ve büsürü hediye de vermişlerdi o zaman sehpa vestiyer falan..çok ilgililerdi ve şehir dışı kargo da ücretsizdi.
evin cok güzel, civil civil renkli dösemisin cok hosuma gitti...
bi iki ufak detay disinda...
bence salonundaki perdeler mobilyalarina uyumsuz olmus, ve ordaki 2 halinin degisik olmasini tercih etmezdim ben...
ama onun disinda cok seker ve sicak bi evin var, güle güle otur...
cannnım çok güzel evin cıvıl cıvıl ya.güle güle otur tatlım.benımde yatak odam ve misafir odamdakı mobılya senınkısıyle aynı acık renk...mutluluklar tatlımmm
çok teşekkürler..
ama bu aralar soğudum salon takımından.yeni çıkan simli taşlı modelleri gördükçe pişman oluyorum ve mürdüm ve krem uyumu hoşuma gitmeye başladı.hadife ağır koltuklar daha hoş duruyo sanki..neyse artık uzun bi süre bu takımlara mecburum ama yeni alacaklara taşlı mobilyaları tavsiye ederim