Bu da benim evim....

sağolun arkadaşlar ama canlı görmediğiniz için bence bu fikirleriniz belki ışıktandırda bilmiyorum ama eminolun bu kadar yoğun değil bide zevk meselesi inanın ben çok seviyorum bu halini

iyi günlerde oturmayı nasip etsin allah pudra şekerli çatal olayına bayıldım :))

özellikle yatak odanı ve kurabiye tabağını süsleme şeklini çok beğendim
iyi günlerde mutlulukla oturun:)

güle güle otur canım çok zevklisin evini çok beğendim..
özellikle duvar kağıtların farklılık vermiş..

zevk meselesi bencede otur
ma odanı beğendim sadece çokkk yoğun ve abartılı sanki ama sen oturacaksın tabi senin sevmen önemli

eviniz genel anlamda güzel sadece biraz fazla koyu renkler kullanılmış mobilyalarınız çok güzel ve ben mutfak perdenizi çok beğendim sağlık ve mutlulukla oturun:nazar:

canım güle güle otur.çok hoş.ağı valla.salonunun peeleri çok güzel..nereye yaptırın acaba?markasını söylemisin...camlarına astığın tüller falan salonunun.?

resimlerin karışık olduğu gibi evinde biraz iddialı renk ve desenlere sahip bence.biraz göz yoruyo tabii senin zzevkin canm bu güle güle oturun inşşşşş mutlu yuvanızda.....

canım güle güle otur.çok hoş.ağı valla.salonunun peeleri çok güzel..nereye yaptırın acaba?markasını söylemisin...camlarına astığın tüller falan salonunun.?

canım ben kocaelinde oturuyorum burada bir tülcüde diktirdim bi markası yok yani kusura bakma beğendiğine çok sevindim..

Back
X