Bu da benim evim....

yatağımın üstüne bende böyle şık bir cibinlik istiyorum, bunları sonradan mı ekletiyoruz yoksa böyle hazır takımlar var mı biliyor musunuz hanımlar?

canım güle güle otur cok güzelmiş evin.Duvarın sadece 1 tanesini ithal kağıt yapıp diğer 3 duvarı badana mı yaptınız cnaım? bende o sekilde yapıcam da.Fikrini sorıyım dedim.

güle güle otur hayatım. ama benim tarzım değil ve renkler birbirini çok boğmuş. yatak odan mesela heryer kırmızı biraz boğulmuş. ama senin zevkin tabi. Allah ağız tadıyla oturtsun hayatım.

sağolun arkadaşlar aslın ii bi foto çekim yapamadığımdan biraz boğuk görünüyo sadece1 duvarda duvar kağıdı var diğer duvarlar tekrenk badana ama ben duvar kağıtlarını beğendiğim için sadeceo duvarları çektim tabi yine zevk meselesi....

Ev genel anlamda çok ağır olmuş, iddialı renkler seçmişsin .. Ama mobilyalar uyumlu, kendi tarzını yansıtmışsın, duvar kağıdını ve yatak örtünü çok beğendm..
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin cnm..

canım çooook beğendim tam benlik, zevklisin güle güle otur sağlık ve mutlulukla....

canım gelinim o evin iç yüzünü ben bildiğim için resimlerden kaynaklanan bir görüntü bozukluğu var ama çok şık bir evin var biliyorum ben yanii:)

güle güle oturun güzel bi eviniz var ama çok göz yoruyo renkler birbirini boğmuş
yada ben daha sadelikten hoşlandığım için öyle geldi
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

Evin içine girmiş biri olarak söyleyebilirimki biraz ağır olmakla birlikte, çok güzel döşenmiş bir evbayanssulusmile.

Salon ağır, ama oturma odası aynı oranla spor..
Ve her odada farklı bir renk kombini kullanılmış..

Ben evini çok beğeniyorum gamzecim.Huzurunuz mutluluğunuz daim olsun yuvanızda.olumunekankayizsmile.

Evin içine girmiş biri olarak söyleyebilirimki biraz ağır olmakla birlikte, çok güzel döşenmiş bir evbayanssulusmile.

Salon ağır, ama oturma odası aynı oranla spor..
Ve her odada farklı bir renk kombini kullanılmış..

Ben evini çok beğeniyorum gamzecim.Huzurunuz mutluluğunuz daim olsun yuvanızda.olumunekankayizsmile.

sağol canım benim inşallah senin evinide görmek nasip eder Allah...

oturma odan cok hoş
salonda güzel biraz renkmi katsan acaba karanlık duruyo
herşeyden mühimi ağız tadıyla mutlulukla oturun...

Back
X