Bu da benim evim....

çok iç karartıcı bir ev ,ruhum daraldı ,mobilyalar filan güzel görünüyor ama perdeler filan çok koyurenk olduğundan kapatmış evi..renk kontrastı olsa daha farklı durabilirdi ..güle güle oturun ..

canımm ben de ağır evleri seven biri olarak çok beğendim evini
detaylar çok hoş
resimler çok karanlık evet kasvetli gibi çıkmış ama o flaştan bile kaynaklanabilir görenler de bu kadar koyu olmadığını söylüyorsa bende çok güzel
Allah ağız tadıyla mutlulukla huzurla oturmayı nasip etsin inş. opuyorumnanaktan
darısı başıma :asigim:

açık sözlü olmak gerekirse evi çok boğmuş renkler...en azından yatak odasının ve mutfağın fayanslar dışında kalan kısmı yanı duvarların kemik rengi falan olsaymış daha güzel olurmuş..

herşey çok güzel mutlu huzurlu oturun inşşallah
ama küçük birşey var canım tv çok yukarı asılmış birazdaha
aşağıya asılsaymış daha güzel durur gibi geldibana tabi sizin zevkiniz yalnış anllama canım
benimki bir öneri sadece

evin güzel canım ama salon takımına sarı avize uymamış pek aksesuar ve duvar renkleri değişirse hem daha aydınlık hemde daha şık olur evin ama şuanadada çok güzel gözüküyo darısı başıma inşallahbayanssulusmile

evin güzel canım ama salon takımına sarı avize uymamış pek aksesuar ve duvar renkleri değişirse hem daha aydınlık hemde daha şık olur evin ama şuanadada çok güzel gözüküyo darısı başıma inşallahbayanssulusmile

canım avize sarı değil aslında gümüş ama sarı ışıktan ve fotodan dolayı öyle görünmüş genel anlamda evin boğucu olduğu söylenmiş ama olsun bence çok güzel bu tamamen fotodan kaynaklı ben fotoları çekerken saece duvar kağıdı olan kısınları çektim diğer duvarlar görünmüyo muhtemelne o yüzden boğucu geliyodur insanlarla ama yinede beğenen bğenmeye tüm arkadaşlara yorumlarınızdan dolayı çokkkk teşekkürler :):enbuyukkk:

canım çok ağır ve koyu renkler seçmişsin... Ama ne demişler zevklerle renkler tartışılmaz güle güle iyi günlerde otur

Back
X