Bu da benim evim:D

herkese teşekür ederim arkadaşlar yatak odamda cam olmadığı için koyu gelmiş olabilir rengi kırmızı örtümün mobilyalar kahverengi daha çok eksiğim var yani yeniden düzenleyeceğim şu kriz bi geçsin de konsolumun üstüne gelince evet baya kalabalık azaltınca yeni evimi tekrar yüklicem kirada duruyorum o yüzden pek özenmedim sadece temiz olması dışında evimi değiştiricem yakın zamanda tekrar yüklerim

darısııı basımaaaa... sende koyu renklerı secmıssınnn esyalarında..
gule gule oturun cnm
sadece korıdordakı halı bıraz ınce kalmıs bırde daha sade ve acık renk bısey olsa cok daha acardı korıdorunu dıye dusundum .. keza korıdorlar en gunes gormeyen yerler oluyor

eleştiri yapabilirmiyim ama yapıcı yönde :))
mesela vitrin içinde minik minik fincanlar var onları kaldırıp yerine kadeh ,su takımı v.b cam şeyler koyarsan daha güzel görünür ,
banyodaki duşlara kabin ,ebeveyn banyo lavobonun üzerine dekoratif bir ayna ,büyük banyoya şık bir raf yaptır veya al ,şampuan sabun ve lavabonun önünde duran şeyleri toparlasın ,
oturma odanın halısı hiç olmamış ,yeşil ağırlıklı olduğundan ,odada yeşil bişey yok oraya krem lila tonlarında tüylü shagy halilardan alabilirsin ..
mutfağını çok beğendim ama halısı hariç ,daha canlı bir halı seç oraya bence ,
salon halın çok güzel onu beğendim ,bu değişimler evini çok güzelleştirir canım .
güle güle otur allah mutluluğunuzu daim etsin..

eleştiri yapabilirmiyim ama yapıcı yönde :))
mesela vitrin içinde minik minik fincanlar var onları kaldırıp yerine kadeh ,su takımı v.b cam şeyler koyarsan daha güzel görünür ,
banyodaki duşlara kabin ,ebeveyn banyo lavobonun üzerine dekoratif bir ayna ,büyük banyoya şık bir raf yaptır veya al ,şampuan sabun ve lavabonun önünde duran şeyleri toparlasın ,
oturma odanın halısı hiç olmamış ,yeşil ağırlıklı olduğundan ,odada yeşil bişey yok oraya krem lila tonlarında tüylü shagy halilardan alabilirsin ..
mutfağını çok beğendim ama halısı hariç ,daha canlı bir halı seç oraya bence ,
salon halın çok güzel onu beğendim ,bu değişimler evini çok güzelleştirir canım .
güle güle otur allah mutluluğunuzu daim etsin..

hepsinin sırası gelicek hepsi aklımda canım hepsini ekliyeceğimama evime geçince yaparım kirada durduğum için küvetlere kabin yaptırma şansım yok halılarfıma gelince bunlar zaten mobilyalarımın halısı değil onları sermedim hepsi değişecek evimde yapılma aşamasında bitince döşeyeceim

X