Gelinlik Modelleri bu da benim diktirdiğim gelinlik

bergennn

Akrep
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2010
89
2
48
Eskişehir
arkadaşlar bende bu gelinliği diktiriyorum resmi bilgisayardan çektim için çok net olmayabilir sizce nasıl:28:

Eklentiler

• $IMG362.jpg
    $IMG362.jpg
    78,8 KB · Görüntüleme: 64
  • $IMG361.jpg
    $IMG361.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 80
benim gelinliğimle nerdeyse birebir.ben kenar kalın fransız dantel işlemeli uzun duvak yaptırmıştım topuz altından çok hoş duruyor.siy ederim. omuz askısı yaptırma bencede.üst kısmın sadeliğni bozar zaten altta hareket var.illa tek omuz askı istiyorsan çok ince taşlı bişey hoş durabilir.hayırlı olsun bu arada.

benim gelinliğimle nerdeyse birebir.ben kenarı kalın fransız dantel işlemeli uzun duvak yaptırmıştım topuz altından çok hoş duruyor.tavsiye ederim. omuz askısı yaptırma bencede.üst kısmın sadeliğni bozar zaten altta hareket var.illa tek omuz askı istiyorsan çok ince taşlı bişey hoş durabilir.hayırlı olsun bu arada.

benim gelinliğimle nerdeyse birebir.ben kenarı kalın fransız dantel işlemeli uzun duvak yaptırmıştım topuz altından çok hoş duruyor.tavsiye ederim. omuz askısı yaptırma bencede.üst kısmın sadeliğni bozar zaten altta hareket var.illa tek omuz askı istiyorsan çok ince taşlı bişey hoş durabilir.hayırlı olsun bu arada.

tavsiyen için saol değerlendiricem mutlaka provalarda askıyı denicem açıkcası hoşuma gıtmezse ıptal ettrcem bende tam net değilim şuanda :28:

Back