Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleribu da benim diktirdiğim gelinlik
bence bozma böyle kalsın hem etekte hem omuzda çiçekten askı hoş durmaz gibi gelıyo üst kısım sade ama şık etek kısım hareketlı ve bence ideali böyle olmalı güle güle giy mutlulukla
benim gelinliğimle nerdeyse birebir.ben kenar kalın fransız dantel işlemeli uzun duvak yaptırmıştım topuz altından çok hoş duruyor.siy ederim. omuz askısı yaptırma bencede.üst kısmın sadeliğni bozar zaten altta hareket var.illa tek omuz askı istiyorsan çok ince taşlı bişey hoş durabilir.hayırlı olsun bu arada.
benim gelinliğimle nerdeyse birebir.ben kenarı kalın fransız dantel işlemeli uzun duvak yaptırmıştım topuz altından çok hoş duruyor.tavsiye ederim. omuz askısı yaptırma bencede.üst kısmın sadeliğni bozar zaten altta hareket var.illa tek omuz askı istiyorsan çok ince taşlı bişey hoş durabilir.hayırlı olsun bu arada.
benim gelinliğimle nerdeyse birebir.ben kenarı kalın fransız dantel işlemeli uzun duvak yaptırmıştım topuz altından çok hoş duruyor.tavsiye ederim. omuz askısı yaptırma bencede.üst kısmın sadeliğni bozar zaten altta hareket var.illa tek omuz askı istiyorsan çok ince taşlı bişey hoş durabilir.hayırlı olsun bu arada.