• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da benim davetiyem,bakalim begenecekmisiniz?

Nelya

NiLoVski
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2009
4.748
13
318
36
- Yurtdışı
bu da benim davetiyem bakalim begenicekmisiniz...

152365121796.jpg

Son düzenleme:
nikahsekeri1024.JPG

arkadaşlar çok ilginç bir nikah sekeri buldum ve hemen bu gün siparişini verdim.nikahsekerim iki adet polyester gelin damat bebekten olusuyor.uzun zamandır komik bir seker arıyordum buldum.davetiyemde ona takım oluyor.
buda onun takımı davetiyelerim
günesdavetiye.JPG

umarım beyenmişsinizdir.
başka alternatifler görmek için
sitesinden bakın arkadşlar http://www.nikahsekerimiz.com belki sizin zevkiniz farklıdır.daha çok ceşitli ürün vardı ben bunu sectim

ben anlamadim canim, o ilk resimdeki mor davetiye mi
yoksa alttaki davetiyemi senin davetiyen?

mor davetiyeyi yani lila aslinda, cok begendim ama icinide görseydik keske :)

ben anlamadim canim, o ilk resimdeki mor davetiye mi
yoksa alttaki davetiyemi senin davetiyen?

mor davetiyeyi yani lila aslinda, cok begendim ama icinide görseydik keske :)

icini resme koymadim,degisik bisey yoktu diye.sozler kagitin uzerine gumus rengkde yazilmis..o kadar baska bisey yok :)

çok hoşşşş:)ama şu davetiyelere verilen paraya acıyorum şahsen:):):)

çok hoşşşş:)ama şu davetiyelere verilen paraya acıyorum şahsen:):):)

haklisin canim.turkiyede bilmiyorum nasil ama burda dugun salonlarinin kendilerine ozel davetiyesi olur,onu verirler.bize de verdiler cok da guzel ama ben bu davetiyeleri arkadaslarima bi de bi kac aile dostuna falan ozel yaptirdim.tanesi 9 lira....

nikahsekeri1024.JPG

arkadaşlar çok ilginç bir nikah sekeri buldum ve hemen bu gün siparişini verdim.nikahsekerim iki adet polyester gelin damat bebekten olusuyor.uzun zamandır komik bir seker arıyordum buldum.davetiyemde ona takım oluyor.
buda onun takımı davetiyelerim
günesdavetiye.JPG

umarım beyenmişsinizdir.
başka alternatifler görmek için
sitesinden bakın arkadşlar Nikah Şekeri - Nikah Şekeri Üretimi ve Satış belki sizin zevkiniz farklıdır.daha çok ceşitli ürün vardı ben bunu sectim

çooooook şirinler:nazar:

Back