teşekkür ettim :)) mutlu oldumİlk yorum benden olsun...
İyi bir başlangıç, çkb çok orjinal duruyor çok tatlı :) bornoz takımında öyle.
Güle güle kullanırsın inşallah canım.
kadınlar kulübünde birkaç kişi çok övmüş ben de beğendim ama riske girmemek için günlük yapayım dedim:)Çatal kaşık setin çok güzel :) Bu markayı yeni gördüm güzel şeyler var gibi sitesinde ama neden bu kadar uygun acaba incelediniz mi nasıl duruyorlar çok ince hafif mi yoksa ağırlığı iyi mi
kadınlar kulübünde birkaç kişi çok övmüş ben de beğendim ama riske girmemek için günlük yapayım dedim:)
misafir için de emsan düşünüyorum bakalım:)
yoo ağırlığı iyi hatta daha ağır olanlar da var başka modellerde:)
teşekkür ederim :):) 6 kişilik alman iyi olmuş güzel seçim bende 12 kişilikleri emsan olarak düşünüyordum bunu görünce sormak istedim:) güzel günlerde kullan :)
internetten sipariş verdim ben olur tabi çekip eklerim ^_^Hayirli olsuunn :) guzel parcalar secmissin çkb dikkatimi çekti bende narinden alıcam günlük 2. takımımı. Love serisi alıcam stokta yokmus onu bekliyorum ne zamandır.. mağazalarda bu marka yok fotoğrafını çekme imkanın var mı acaba :)
dugun ne zamaninternetten sipariş verdim ben olur tabi çekip eklerim ^_^
Seneye yazın inşallah fıstığım, daha vardugun ne zaman
Teşekkür ederim hediye geldi o:)kahvaltı takımını çok beğendim canım güle güle kullan şimdiden güzel günlerin olur inşallah ...
bana da bu gece uyku yok zaten ayaktayım
inşallah hayırlısıyla canım sağolasınTeşekkür ederim hediye geldi o:)
Evet okudum başlığı şimdi çok geçmiş olsun ama bence iyi ayıklarlar içiniz rahat olsun masumları mağdur etmezler inşallah
merhaba kusura bakmayın beklettim biraz, fotolar burada:)Hayirli olsuunn :) guzel parcalar secmissin çkb dikkatimi çekti bende narinden alıcam günlük 2. takımımı. Love serisi alıcam stokta yokmus onu bekliyorum ne zamandır.. mağazalarda bu marka yok fotoğrafını çekme imkanın var mı acaba :)
Çok güzel gözüküyor iyi günlerde kullannmerhaba kusura bakmayın beklettim biraz, fotolar burada:)Eki Görüntüle 1865817 Eki Görüntüle 1865818
teşekkür ederim:)Çok güzel gözüküyor iyi günlerde kullannbende love serisini siparis vericem bi kaç güne bakalım
merhaba evet var:) evidea da görmüştüm:)AkarGider Hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah bende bornoz takımını çok beğendim , başka renkleri var mı gördünüz mü?? Fiyatı ne kadar internetten bulamadım da