• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Benim Bitmemis Mutfağım

evet 6500 banada çok fazla geldi ama fayanslar filanda içinde belkide o çok tutmuştur bilemiyorum davlumbaz filan içinde olabilir. Ama güzel olmuş. Küçük mutfakları bu şekilde göstermek zordur. Birde dolapların içerisindeki aksamlar çok pahalı küçük mutfaklar içinde bu aksamlar şart. Güle güle oturmak nasip etsin. Bitmiş halinin fotoğraflarını bekliyoruz.

Canım davulumbaz falan içinde değil
arka seramikleri bile tamamen ayrı.
Bu sadece mutfağın fiyatı o da hep mekanizmalı
olmasından dolayı. Bir de üst dolaplar kendiliğinden açılır
kendiliğinden kapanır tek hareketle.
Çekmeceler stoper li yani hiç çarpma olmuyor,
kiler de ayni şekilde. Kör köşe de tek hareketle açılıp
kapanıyor. Lavaboya da iyi bakarsanız içinde çöpleri va. çekmece açılınca kapaklar otomatik açılıyor
kapatınca kapanıyorlar. Mekanizmasız hali 3000 ytl ye falan geliyor
Bulaşık lavabosu paslanmaz çelik o sadece 550 ytl.
Tabaklıkların tanesi 110 ytl. Onun da resmini koyayım

spa0602dt3.jpg

Son düzenleme:
gümüşcüm benimde mutgak yapılıyor.seninki bizimkine göre epey yapılmış.sanki bizimkinin dolap aralarında hafif açıklık kalmış gibi geldi bana onun için biraz huzursuzum.bizde henüz tezgah yok seninki laminantmı.laminantsa su deyince kabarmazmı.bende beyaz istiyorum.sen iyice araştırdıysan banada fikir verirsen sevinirim.
benim ev başka bir şehirde olduğu için tam ilğilenemiyorum.fikirleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

gümüşcüm benimde mutgak yapılıyor.seninki bizimkine göre epey yapılmış.sanki bizimkinin dolap aralarında hafif açıklık kalmış gibi geldi bana onun için biraz huzursuzum.bizde henüz tezgah yok seninki laminantmı.laminantsa su deyince kabarmazmı.bende beyaz istiyorum.sen iyice araştırdıysan banada fikir verirsen sevinirim.
benim ev başka bir şehirde olduğu için tam ilğilenemiyorum.fikirleri olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Benim tezgah vertop canım
sanırım türkiyede yok normali 4 cm di
biz 6 cm yaptırdık çok kullanışlıdır
bizim buralarda sadece bunlar kullanılır
her türlü ilaç kullanıyorum çamaşır suyu falan
bişey olmuyor. Bu arada mutfak işi çok özen ister
bir kez yaptırıyorsun bence iyisinden yaptır.
inşallah Seninkini de görürüz

wow süper ya rengi süper güle güle kullan canim
allah güzel nefis yemekler yapmaya nasip etsin :-)

bitmedimi mutfağın hala bitince resimlerini bekliyorum detaylı. çok hoşuma gitti benim mutfağımda böyle küçük seninki gibi yaptırmayı düşünüyorum.

bitmedimi mutfağın hala bitince resimlerini bekliyorum detaylı. çok hoşuma gitti benim mutfağımda böyle küçük seninki gibi yaptırmayı düşünüyorum.

Mutfağım Şu an beklemede
elektrik yok daha o yüzden bitiremedik
biter bitmez koyacam
teşekkür ederim ilginiz için

lavaboyu pencere önüne düşünmüşsün benim gibi. bulaşık yıkarken ferah olması avantaj olacaktır. benim lavabom da park manzaralı ve çok güzel oluyor iş yapmak.
dolap içlerini mekanizmalı düşünmen çok iyi olmuş. benim kilerim çok işime yarıyor. sende daha fazla var. çok eşyanı alacaktır eminim.
duvara monte edilen aksesuarları da düşün bence. çok kullanışlı oluyor. baharatlık ve küçük raflar özellikle. servis takımlarını da astığım küçük çengeller çok fonksiyonlu.
güle güle ağız tadıyla, huzurla otur evinde.
en önemlisi de bu zaten.

lavaboyu pencere önüne düşünmüşsün benim gibi. bulaşık yıkarken ferah olması avantaj olacaktır. benim lavabom da park manzaralı ve çok güzel oluyor iş yapmak.
dolap içlerini mekanizmalı düşünmen çok iyi olmuş. benim kilerim çok işime yarıyor. sende daha fazla var. çok eşyanı alacaktır eminim.
duvara monte edilen aksesuarları da düşün bence. çok kullanışlı oluyor. baharatlık ve küçük raflar özellikle. servis takımlarını da astığım küçük çengeller çok fonksiyonlu.
güle güle ağız tadıyla, huzurla otur evinde.
en önemlisi de bu zaten.

Canım benim pencere seninki gibi parka bakmıyor
mahalleye bakıyor malesef :çok üzgünüm:
aslında çengelli askı düşünmüyordum zaten küçük diye
ama aklım karıştı şimdi. Denemeyi düşünüyorum
teşekkür ederim

bence çok güzel arkadasım güle güle otur kullan benım çok hoşuma gıttı bitince nasıl güzel olur ...

bencede çok hoş ve kullanışlı bir mutfak olacak gibi gözüküyo sevdiklerine güzel güzel yemekler pişirmen dileğiyle :) güle güle kullan

içindeki o kadar mekanizmayla fiyat çok da pahalı değil, çünkü zaten asıl para tutan dolap değil içindeki sistemler

güle güle kullan inş mutfağını

içindeki o kadar mekanizmayla fiyat çok da pahalı değil, çünkü zaten asıl para tutan dolap değil içindeki sistemler

güle güle kullan inş mutfağını

Bence de dedİğiniz gibi çok pahalı değil
ilk olarak ölçü alsın diye Lineadecor u çağırmıştım
istediği fiyat yanında bu hiç kalır
10 000 Euro istemişti
evet yanlış duymadınız yani 21 bin türk lirası..

Canım mutfak şahane görünüyor güle güle kullan... Fonksiyonel olarak yaptırmanda çok akıllıca.. Bitmiş halinide görmek isterim bende düşünüyorumda hem fikirde alırım senden..

çok sevimli bir mutfagın varmış bittiğinde eşyalarını yerleştirdiğinde çok daha hoş durcaktır Allah mutfagında ailene güzel yemekler yapmayı nasip etsin:nazar:

çok güzel olmuş benim mutfağımda çok küçük o kadar zor oluyorki anlatamam. Bende mutfağımı değiştireceğim . Balon kapak düşünüyorum sanırım bunlar onlardan. Bitmiş halini bende görmek isterim.

canım balon çok parlak lakedir üst üste sekiz kere boyama yapılıyorr özel bir şekill..

canım mutfağın küçük ama kullanımı çok güzel olmuşş..önemli olan kullanışsız dolaplardansa kullanımı güzel olzn sana kolaylık sağlayan bir dolap olması güle güle kullan...a.s.

Back
X