• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu da Benim Bitmemis Mutfağım

gxuxmxuxxsx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2006
455
2
96
Diğer
spa0586ml4.jpg

spa0590xn3.jpg

spa0591cp9.jpg

spa0588it0.jpg

spa0600tc8.jpg

spa0598be9.jpg

spa0599sf8.jpg

spa0603sp5.jpg

Yalnız masa bile sığmayacak kadar küçük

Son düzenleyen: Moderatör:
çok güzel olacağına eminim canım içinde birde senin yemeklerinde elbette şahane olacaktır....
iyi günlerde kullanın ağzının tadı hep bu kadar güzel olsun tatlım....

inşallah güzel olur
daha eşya almadık ama yerleri hazır
banyo da küçük olduğu için çamaşırmakinsaı da
mutfağa koyulacak. Ancak masaya yer kalmıyor

çok güzel olacak bence şimdiden güle güle otur canım tadını çıkartsın rabbim saglıkla birlikte.

Ya güle güle kullan COK GÜZEL OLMUŞ sorması ayıp ne kadar tuttu

Son düzenleme:
canım güzel olmuş seneye bizde kendi evimize geçicez ben içini görmedim ama eşim mutfagın küçük oldugu söylüyor rica etsem ne kadar tuttu mutfagın çok güzel olmuş Allah agız tadıyla bereketiyle kullanmayı nasip etsin..
bi de köşedeki raf kapagı açınca dipten gelen raflarada sahip hoş bi fikir çok kullanışlı bi markaya mı ustaya mı yaptın bana biraz deneyimlerini yazarsan mutlu olur mu ve kaça maal oldugunu...duvarları falanda yaptırdın verecegin fyata dahil mi yoksa yalnızca dolaplar mı

canım ne güzel düşünmüşsünüz öyle dolapları..
siz mi tasarladınız, yoks hazır mı beğendiniz.
dolapların çok kullanışlı görünüyor.
en kısa zamanda tam yerleşmiş, kullanılmış fotoğraflarını da görürürz umarım.
evinin diğer kısımlarını da tabi..

Arkadaşlar mutfak küçük olduğu için çok fonksiyonlu olsun istedim
bu arada ben kktc deyim fiyatı o yüzden size pahalı gelebilir
Mutfak olduğu gibi lavabo da içinde 6500 ytl. Hazır mutfak yapan
kişilere yaptırdık. İTALYANO markası. Arka seramikler Vitradan burada
53 ytl metrekaresi. Döşemesi çok zor ayrıca. Benimki 2 günde döşedi :smiley-cool:
Yarın da perdeler gelecek . Beyaz eşyalar da gelince tekrar çekip
yollarım. Hepinize teşekkür ederim. Yorumlarınız için..

Son düzenleme:
çok güzel olmuş benim mutfağımda çok küçük o kadar zor oluyorki anlatamam. Bende mutfağımı değiştireceğim . Balon kapak düşünüyorum sanırım bunlar onlardan. Bitmiş halini bende görmek isterim.

küçük boyutta bir mutfak 6500 ytl mi kıbrıs'ta??:1shok::1shok:
arkadaşım orada okuyor, evlerin, kiraların fiyatlarının el yaktığını söylemişti, ekmek bile 2 ytl miymiş neymiş. yanlışsam lütfen düzelt.
hayatın orada pahalı olduğunu duymuştum. ama cidden çok pahalıymış ya.. fisfisfisCADIARZU
bir ev kurmak kaça maloluyor orada azıcık anladım.
sanırım eşinin işi çok iyi, aman bozulmasın. :nazar:
sağlıkla, huzurla, parayla idame ettirin hayatınızı. a.s

Son düzenleme:
evet 6500 banada çok fazla geldi ama fayanslar filanda içinde belkide o çok tutmuştur bilemiyorum davlumbaz filan içinde olabilir. Ama güzel olmuş. Küçük mutfakları bu şekilde göstermek zordur. Birde dolapların içerisindeki aksamlar çok pahalı küçük mutfaklar içinde bu aksamlar şart. Güle güle oturmak nasip etsin. Bitmiş halinin fotoğraflarını bekliyoruz.

Back
X