• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Bu da benim bir sene önceki gelinliğim, çok sevmiştim kendisini:)

hanturks

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2009
2.181
0
156
Ankara
Kızlar resimler aldığım mağazanın internet sitesinden, çok severek giymiştim gelinliğimi altını kiraladım üstünü satın aldım, giyersin dediler ama zor biraz nerde giyicem ki hihoyyyt
Birinci resimde gelinliğimin üst kısmı var ikincisinde alt kısmı çünkü kombinleri değiştirebiliyorduk istediğimiz gibi haliyle.

Eklentiler

• $gelinliğim 1.jpg
    $gelinliğim 1.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 87
  • $gelinliğim 2.jpg
    $gelinliğim 2.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 92
Güzelmiş gelinliğin ama üstü ayrı bi etkiledi beni sanki kaydirigubbakcemile3

aysiracılar böyle gidince insanın aklını çeliyorlar, ben de denedim aynısını dediler 2 parça olanlar için. nerde giycenki boşuna dolap işgali

kediciq ve pelerinli çok teşekkürler kızlar darısı başınıza, seydaferat evet canım bende üstüne vurulmuştum zaten gözüm başka görmedi sonra ama ön kısmına parça eklettik tabi çok açıktı çünkü, nonline kaydirigubbakcemile3 evet canım işlerini iyi biliyorlar ne diyim etek olsa evet işgal ediyo ama üst küçük bişey ya en azından hatıra olur diye düşündüm giymesem bile.

Back