Bu da Benim Amerikan Mutfak Salonum :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi newlife
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

newlife

Ziyaretçi
Arkadaşlar son sayfaları kimse okumadığı için buraya yazıyorum :)))))))) Haziranın 1 i yada 2 sinde taşınıyorum..Taşınınca yerleşip oranında fotolarını ekliycem inşallah..herkese teşekkür ediyorum....öpüyorum hepinizi..

Yeni evli sayılmam..Kasım da 1 sene olucak ama evimi göstertmek istedimhihoyyyt..en azından bi bölümünü:utangac: :CüvCüv:

(Akşam çektiklerimi ekledim)

s6301433iq7.jpg

s6301434at4.jpg

s6301435cj8.jpg

s6301432cm6.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle Güle otur canim, evin cok hos :)

bu arada sende antalyadansin, hemen havuzu görür görmez enrden olduguna baktim, sanki bana tanidik geldi ev.. Güzel antalyam iste.. :)

Güle Güle otur canim, evin cok hos :)

bu arada sende antalyadansin, hemen havuzu görür görmez enrden olduguna baktim, sanki bana tanidik geldi ev.. Güzel antalyam iste.. :)

Canım Alanyadayım ben..çok sağol..Bu arada bende geçen sene yazın resepsiyonistlik yapmıştım.Ortak nokta meselesi yani..Adım Çiğdem..Öpüldünkaydirigubbakcemile5

çok güzel canım bayıldım evine Allah ağız tadıyla oturtmayı nasip etsin inş.

Çok teşekkürler kızlar....allah herkese 100 kat güzelini nasip etsin..en önemlisi içinde ağız tadıyla huzurla oturmayı tabi...

ayyyyyyyyyyyy cnm koltuk takımın aynısını bende aldım yatasdan cok hos gule gule kullan

bende begendim
cok hosmus gercekten, güle güle otur, huzurla ve mutlulukla insallah..
ayrica kahverengiye bayilirim
bisi sorcam
kahverengi mobilya cok tozlaniyormu?
bide sey, mutfagin acik oturma odasina bakiyor öyle degilmi
peki zor olmuyormu koku dolayisiyla, hani yemek yaparken bütün oturma odasi yemek kokucak sonucta dimi ?
sorularimi cvplarsan sevinirim
öptüm

bende begendim
cok hosmus gercekten, güle güle otur, huzurla ve mutlulukla insallah..
ayrica kahverengiye bayilirim
bisi sorcam
kahverengi mobilya cok tozlaniyormu?
bide sey, mutfagin acik oturma odasina bakiyor öyle degilmi
peki zor olmuyormu koku dolayisiyla, hani yemek yaparken bütün oturma odasi yemek kokucak sonucta dimi ?
sorularimi cvplarsan sevinirim
öptüm

Canım mutfağım açık ama aspiratör var..tabi ayrı mutfak gibi olmuyo ama...Bundan sonra taşınacağım ev kesinlikle ayrı mutfak olucak..alışamadık böle turist işine bi türlü:)
Çok teşekkürler bu arada canım

Unutmadan kahve ve siyah haliyle tozu belli ediyo ama benim o yönden bi şikayetim yok... prontonun ahşap ve diğer tüm mobilyalarda kullandığım spreyi var.onunla silince tozlanma gecikiyor..hem bende çok seviyorum kahve ve siyah tonlarını

Son düzenleyen: Moderatör:
evet bende çok beğendim ama en çokta havuzunu ........allah mesut etsin.ağzınızın tadını hiç bozmasın........

Canım mutfağım açık ama aspiratör var..tabi ayrı mutfak gibi olmuyo ama...Bundan sonra taşınacağım ev kesinlikle ayrı mutfak olucak..alışamadık böle turist işine bi türlü:)
Çok teşekkürler bu arada canım

Unutmadan kahve ve siyah haliyle tozu belli ediyo ama benim o yönden bi şikayetim yok... prontonun ahşap ve diğer tüm mobilyalarda kullandığım spreyi var.onunla silince tozlanma gecikiyor..hem bende çok seviyorum kahve ve siyah tonlarını

tsk canim aciklamalarin icin, evt bende seviyorum kahve ve siyah tonlarini. ama cok tozlaniyor iste o sorun var

yani mutfagi sey icin sordum. ilerde birgün bende evlenirsem :utangac: hani biliyim nasil daha uygun diye, cünkü pek bilgim yok bu konularda. sadece güzelligine bakiyorum ama hangisi kullanisli o önemli degilmi cnm kaydirigubbakcemile5

ya şu tv ünitesinin yanında bi saat gibi bişii var..onu yakında görme olasılığımız varmı..

çok güzel duruyo :wub:

ahh ahh benım olmadaıktan sonra dermışım ne onemı var falann yokyok cok bayıldım cok guzelmışş gule gule otur darısı basıma ıns amınnn

Güle güle huzurla sağlıkla kullanın yerimseniben

süper canım yaaa çok zevklisin maşallah.....allah mutluluğunuzu daim etsin hayatım....bu arada sende çok şekersin.......umarım bebişinde sana benzer.......

Back
X