• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bu çocuk ne zaman uyuyacak??

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
biximki dogdugu günden beri huzursuz ılk dogdugunda kolikti ondan uyumazdı sabaha kadar nöbet 7 ayında diş sorunumuz basladı suan 1 yasında hala diş sorunu begun doktora gıttık azılar gelıyomus kabarmıs arka taraftakıler dedı yanı dıyecegım şuki delıksız uykuya o kadar hasretim ki tam gözum dalıyor ee uyanıyo emzırıyorum yataga koyuyorum uyuyo gıbı 5 dk beklıyorum basında yatıyorum yıne ayaklanıyoruz artık ıs hayatına son vermeye kara verdım 1 yıl izin verdım kendıme cunku artık dayanamıyorum işte uyuyorum 2 yas en rahat dönem dıyolar beklıcem artık sabır ama ınanmıyorum onada her cocuk farklı dogdu 40 ı cıksın duzelır dedıler olmadı 6 ayı bıtsın duzelır dedıler o da olmadı 1 yasına gırsın bak hıc uyanmaz dedıler aksıne daha sık ayakta yanı umut yok gıbı allah kolaylık versın benım gıbı annelere evletlarımızada saglık versin

Seni çok iyi anlıyorum canım.Benim oğlumda böyleydi aynen.Benimki ancak memeyi kesince biraz rahat ettim.Biberonla süt veriyodum uyutuyordum(ayakta sallayarak/4,5 yaşında hala sallıyoruzkafamçokkarıştı)O zaman sabaha kadar uyumaya başladıydı.Ama hiçbir zaman erken yatan bi çocuk olmadı.12 den önce uyumuyor.Bu arada ben sütten 14 aylık kesmiştim.Yoksa uykusuzluktan ben gidecektim.Ahh ahh.Umarım seninkide en kısa zamanda rayına oturur.Allah kolaylık versin canım.Evladını sana bağışlasın.Sabır etmekten başka çare yok.

benimde oğlum doğdu anne kokusu aradığı için üzerimde uyudu uzun bi müddet kolik başladı 4,5 ayda bitti çok şükür derken 4,5 aylık dişler başladı çıkmaya gaz sancılarımız hala devam ek gıda hiçbir şekilde yediremiyorum sevmiyo e yemediği içinde kakasını 3 4 günde bir kan ter içinde kalarak yapmaya başladı gece 11 12 de anca uyuyo saat başı ya da yarım saatte bir kalkıyo sabah 8 de falan ayakta yatıp oynamak emeklemek hiç böyle şeylerle uğraşmakta istemiyo en fazla 5 dakika yatıp oynar sonra ille kucağımda olacak çalışıyo olsaydım heralde çoktan istifa etmiştim eskiden annelerimiz nasıl dayanıyomuş acaba ya ben çoktan bitip tükendim evime kimse gelsin istemiyorum o kadar yorgun hissediyorum kendimi :1no2:

Back