bu çocuk ne yapmaya çalışıyor?

gulseeee

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2008
71
1
96
36
Ankara
öncelikle mrb kızlar.. bu anlatacağım konu bi arkdaşıma ait, ben bu ara bu aşk, meşk için çok sağlıklı düşünmediğim için ona yardımcı olamadım,onun hesabıda olmadığı için buradan sizlere sormak istedik. arkdaşımın beğendiği bir çocuk vardı sadece facebook üzerinden konuşmuşlardı birkaç kez, çocuk soğuktu bu yazdıkca yazıyordu, sonrada sanal diye bununla saçma sapan konuşmaya kalkınca tartıştılar ve sildiler birbirlerini. aradan 3 hafta geçti, kız otobüs durağında beklerken çocuk geçmiş,çocuğun işyeride çok yakın kızın evine,çocuk bakmış,gözgöze gelmişler.sonra tekrar dönmüş geçmiş.akşamda facebooktan sildiği halde slm bni tanıyamadın galiba yazmış çocuk kıza. kızda tabi ters tepki vermiş nede olsa tatsız bir tartışma geçmişti aralarında, çocuktaki hareket aynen şöyle oradan geçerken çok dikkatimi çektin, jeton sonradan düştü sen olduğunu anlayınca tekrar döndüm geldim, gözlerindeki ışıltı çok hoşuma gtti,etkiledin beni, o anı tekrar yaşamak isterdim fln gibi laflar etmiş,aslında inip kendimi tanıtcaktım ama şimdi çığlık fln atarsn die tedirgin oldum demiş. fotolardakinden çok farklı çok daha güzel olduğunu söylemiş,çok daha düzgün konuşmaya başlamış anlıycağınız,kızı çok mrk ettiğini mutlaka tanışmak istediğini, fln söylüyor, çalıştığı yerin kafeteryasına davet ediyor, arkdaşımda yüz vermiyor,oyalıyor.. önceden olanlar için özürde diledi, bu kadar alıncağını tahmin edemedim fln gibi laflar etti. o ara işlerinin yoğun olduğunu o yüzden ilgilenemediğini, şimdi yeniden başladık deyip duruyor. suçun o bakışların,kesinlikle güzel baktın,iri gözlü ceylan gibi fln deyip duruyor.. dalgamı geçiyor anlamıyoruzda.bizim olayımız yeni başladı böyle daha iyi oldu ben seni istiyorum şimdi...doğal olan da bu gibi cümleler kuruyor. hafta sonu bu bulunduğumuz şehrin ilçesi var.. deniz kenarı balık yemeğe fln davet ediyor kızı. sonuçta senden etkilenmişim,çarpılmışım,belki de vurulmuşum bi bakışta..daha ne istiyon...burda her zaman olmaz böyle ambianslar fln diyor..arkdaşımda burada daha güzel bayanlar var dedi. evet güzel bayanlar var burda ama ben seninle o anı yaşadım sen daha iyi anlarsın beni bayan olarak dedi. kızda senin bnden etkilendiğin gibi en kısa zamanda bnmde aynı duyguları hissetmem dileğiyle o zaman aynı şekilde aynı bakışlarla dedi,çocukta zaten benim ne hissettiğim senin ne hissettiğine bağlı... gibi bi laf etti.. kafamız çok karışık çocuk dalgamı geçiyor söyledikleri, içtenmi anlamadık.. bnde bişey söyleyemiyorum kelin ilacı olsa,başına sürer misali.. çocukta çok güvenilir gelmiyor,geçmişteki konuşmalarından dolayı çapkın gibi biraz. iyikide denk geldik, yoksa çok şanssızdım fln diyor.. okuduğunuz için çok tşk yorumlarınızı bekliyoruz kızlar.. tşk ederiz..

sen bizi aptal mı sanıyorsun
kendi konunu neden uyarlayıp önümüze sürüyorsun
insan gibi bunca hakarete aşağılamaya rağmen 2 güzel lafa kandım tekrar akılımı çeldi diye konu açmak yerine
bu salak yerine koymalar ne
ne halin varsa gör

Bana hiç inandırıcı gelmedi

Ki zaten en baştan öyle bi muhabbete giren biri ile ben bi daha muhatap olmam şahsen..

nasıl bi yorum bu..

sanki konu sahibinin 40 yıllık arkadaşısınız...

nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz...

görende düşmanı sanar sizi

nasıl bi yorum bu..

diğer konularını bilmek ,hatırlanmıyorsa da bir dk göz atmak yeter emin olmak için
aptal yerine konmak hoşunuza gidiyorsa sorun olmaz
benim gitmiyor

nasıl bi yorum bu..

başımdan daha önce bi kaç hata geçti,arkdaş ondan bahsediyor inanın tahmin ettiği gibi bişey olsaydı o kadar şeyden sonra buraya yazmazdım. arkdaşımın ısrarı üzerine yazdım.kendi tecrübelerimden dolayı ona faydalı olup yanında olamıyorum.

diğer konularını bilmek ,hatırlanmıyorsa da bir dk göz atmak yeter emin olmak için
benim gitmiyor

sizide birşeylere inandırmak zorunda değilim.konuşmalarınıza dikkat edin, öyle düşünüyorsanız yazmayın o kadar..

gülsecim bende bunu senin şu doktor muhabbetine benzettim açıkcası.arkadaşın ve senin hikayeniz çok benziyor..belki de değil ama bende öyle hissettim..

bu olay kimin başına gelimişse gelmiş ama önemli olan o kızın bu adamdan mutlaka uzak durması gerektiği.yoksa başına hoş olmayan şeyler gelebilir..iki güzel söze kanıp da bişeylere başlamasın.

böyle birşeyin başıma geliceğinin farkındaydım, aynı şeyler aşağı yukarı bnmde başıma geldi o yzden arkdaşıma bir telkinde bulunamadım. buraya yazıp sormak istedik.doktorla öyle bir olayım olsa tekrar bu kadar şeyden sonra buraya ztn yazmam. ama böyle bir tepkiyle karşılaşacğımı tahmin etmiştim..

kadesaGİL kendimi çok kaba hissettim şimdi =))
böle kibar söyleyince hiç tepki almadın bak
feyz alıcam senden

Kimin başına geldiği çok önemli değil, sormuşsun tabi ki fikrimizce cevap veririz. Adamın sağlam pabuç olmadığı aşikar, uzak durmakta fayda var.

Bence dalga geçiyor.ya arkadaşın gerçekten çok güzel çocuk çakallık peşinde yada boş kalmamak için vakit geğirmeye çalışıyor.bence boşver gitsin.

benim gitmiyor

burada her konu açanın, eski konularına bakarsam "" aa bakim bu geçmişinde ne yaşamış" olayına girersem ohooooo işimiz var.

konu neyse ona cevap yazarım.

kimsenin eski aşk olayları beni ilgilendirmez.

aptal yerine konduğumu da düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bence de kimin başına geldiği önemli değil, ama bu kadar tesadüf olmaz ya neyse...
Uzaklaşabildiği kadar uzaklaşsın arkadaşın bu adamdan

Gülse senin yaşadıklarından sonra bu arkadaşına daha çok yardımcı olabilmen gerekir. Tecrübelisin çünkü. Ve son olanlardan sonra (doktor olayı) kafa yorup olayları daha ciddiyetle görmüşsündür diye düşünüyorum. Arkadaşına söyleyeceğin şey çok basit. "Ben yaşadım, az kalsın kurda yem oluyordum, sen yaşama" diyeceksin. Uzak dursun o çocuktan. Bir gün illa sağlam erkeklerle karşılaşırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…