Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keske bunu duymasaydim , egitim sistemi kotu diyoruz da bu kadar mi kotu yahu , nasil hesaplayamazsiniz bunuNiye şaşırdınız ki? Tarafsız birilerine soralım istedik .Aramızda olan problemi çözemedik herkes farklı bir şey söyledi. Annesi, babası da bilmiyormuş öğrenmiş olduk.
Niye şaşırdınız ki? Tarafsız birilerine soralım istedik .Aramızda olan problemi çözemedik herkes farklı bir şey söyledi. Annesi, babası da bilmiyormuş öğrenmiş olduk.
Keske bunu duymasaydim , egitim sistemi kotu diyoruz da bu kadar mi kotu yahu , nasil hesaplayamazsiniz bunu
Eline takvim alip geriye saysa yine bulurBunun eğitim sistemiyle alakası yok. Bambaşka bir şey bu. Neyse...
Eline takvim alip geriye saysa yine bulur
Anasi babasi nasil bilemez kendi cocugunun yasini o ayri bir dumurluk olay
Niye şaşırdınız ki? Tarafsız birilerine soralım istedik .Aramızda olan problemi çözemedik herkes farklı bir şey söyledi. Annesi, babası da bilmiyormuş öğrenmiş olduk.
Hep derim keske cocuklarin ana babalarini secme sansi olsa diyaÇocuğa üzüldüm ben.
Hesap konusuna takılmayalım peki.Niye şaşırdınız ki? Tarafsız birilerine soralım istedik .Aramızda olan problemi çözemedik herkes farklı bir şey söyledi. Annesi, babası da bilmiyormuş öğrenmiş olduk.
MuşHesap konusuna takılmayalım peki.
Yaşın nesini problem edebildiniz ki tarafsız göz aradınız?
Göreceli bir şey değil ki.
Aile kac yaşında olduğunu iddia ediyor?
AyyyBirde bu 9 aylik meselesi...dunyada ki 9 ayi dimi? Ana karnindan hesaplamaya başlamadınız umarimoyleyse de sasirmiycam da gerci