Bu çocuk hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu çıldıracağım.

xxeck

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2016
964
680
Merhaba hanımlar.. Ben üniversite 1. Sınıf öğrencisiyim. Bir dersin grup ödevinde aynı gruba düştüğüm ve grup temsilcisi olmam hasebiyle iletişime geçtiğim bir çocuk var. Aslına bakarsanız sorumsuz, ödev falan umursamayan bir tip. Başlarda bana ödev için mesaj atıyordu. Bir süre sonra azıcık samimiyet oldu. İşte gülmeler falan. Ama okulda ödev için yanına gittiğimde hemen beni yollamak ister gibi konuşuyordu. Bende buna dedimki wp’den konuşurken “ maşallah okulda kaçacaksın bıraksalar ama burada dilinin bağı çözülüyor. “ heyecandandır dedi. Bana orada ilk şüphe tohumunu attı. Yoksa dedim bu benden mi hoşlanıyor. Üç gündür baya baya konuşuyoruz haftalar önce instagram adresimi falan aramış bulamamış. Erkek lafı geçince bi gıcık oluyor erkeklerle online oyun oynamamı bile istemiyor hatta ben istemediğim için o da kızlarla oyun oynamayı kesti. Geçmişini anlatmıyor ve geçmişimi sormuyor rahatsız olmayalım diye. Fakat gelin görün ki bazen öyle bir konuşuyor ki hiç hoşlanma yok sanki üç gündür ben tek başıma flört ediyorum. Okulda benimle rahat konuşamazmış niye diyorum bilmiyorum ya diyor. İşte yanımda erkek arkadaşlar varken bakma diyor bizi sevgili sanarlar diye. Çünkü o tip insanlar arkadaşları. Çocuk biz konuşmadan önce beni çok fazla görüyormuş metroya nereden bindiğimi hangi vagona girdiğimi bile söyledi. Ben de sen beni izliyorsun diye şaka yapınca ne alaka seni görüyorsam başka kızları da görüyorum dedi. Acayip bozuldum buna :KK70: Oyundaki tüm kızları sildi beni silmedi başkanım beni silene kadar ben onu silmem dedi. Ama tam olarak ne yapmaya çalışıyor anlamadım. Size danışmak istedim... Lütfen bana izlemem gereken yolu söyleyin bende onun gibi ne alaka senin bir farkın yok kafasına mı gireyim yoksa bekleyeyim mi?

Diğer kızları silse bile gördüğünüz gibi bir belirsizlik hakim,çünkü olayın diğer kızları takip etmesi/onlarla oynamasıyla ilgisi yok.Bir türlü şunu anlayamadık kadınlar olarak.
Birbirinize bu kadar karışırken aynı zamanda uzak duruyor oluşu bence tuhaf,ben çok güvenmezdim böylesine.

Mutlaka her gün mesaj atıyor bir de. Yine Mert’le oynamışsın diye mesaj attı bu gün. Oyunda mikrofon falan olduğu için rahatsız oluyor. Mert dedim mi “ hıı, eee, yuh ya resmen yürüyo ben buna güvenmem konuşma bununla “ vb şeyler söylüyor.

Diğer kızları silse bile gördüğünüz gibi bir belirsizlik hakim,çünkü olayın diğer kızları takip etmesi/onlarla oynamasıyla ilgisi yok.Bir türlü şunu anlayamadık kadınlar olarak.
Birbirinize bu kadar karışırken aynı zamanda uzak duruyor oluşu bence tuhaf,ben çok güvenmezdim böylesine.
Evet değil mi özellikle sordum da yani samimi miyiz değil miyiz anlayamıyorum diye geçiştirdi o arada. Arkadaşız falan diyor ama bunlar arkadaşların yapacağı şeyler değil çocuk muyuz yani ama işte ya hoşlanmıyorsa diye çat diye söyleyemiyorum onun açılmasını bekliyorum yoksa ben adım atmam

Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu bilemem ama hoşlanmasın bence.
Bu dönemler en tatlı zamanlar olacakken hödüklüğünün sinyalini vermiş.

Evet değil mi özellikle sordum da yani samimi miyiz değil miyiz anlayamıyorum diye geçiştirdi o arada. Arkadaşız falan diyor ama bunlar arkadaşların yapacağı şeyler değil çocuk muyuz yani ama işte ya hoşlanmıyorsa diye çat diye söyleyemiyorum onun açılmasını bekliyorum yoksa ben adım atmam

Arkadaşız ama şununla konuşma diyen insanları hiç anlamadım,anlamayacağım da.Sevgili iken bile anlamam ama arkadaş olduğunu iddia edip böyle şeyler istemek daha bir tuhaf.
Arkadaşının kafası karışık diyeyim o zaman ya da dengesiz.Bir de insanlar için oyun zevkini mahvetme,mikrofon açmak istiyorsan aç konuş ne takılıyorsun :KK59:

Mutlaka her gün mesaj atıyor bir de. Yine Mert’le oynamışsın diye mesaj attı bu gün. Oyunda mikrofon falan olduğu için rahatsız oluyor. Mert dedim mi “ hıı, eee, yuh ya resmen yürüyo ben buna güvenmem konuşma bununla “ vb şeyler söylüyor.

Hangi oyun? Ona göre yorum yapıcam çünkü bu çok önemli bir done.:KK53:

Üniversitede bi arkadaşımda türlü bahanelerle çıktığı kızların yanına gelmesine engel olurdu. Çünkü bazen 2 3 kişiyi birlikte idare ederdi bazende kızların tiplerinden utandıgını,o yüzden yanında gezdirmediğini söylerdi. Açıkçası bu adam bana pek güven vermedi. Hoşlanıyorsa tutarlı davransın. Çocuk değilsiniz ki.. Kendinizi bi müddet geri çekip gözlemleyin bence.

Üniversitede bi arkadaşımda türlü bahanelerle çıktığı kızların yanına gelmesine engel olurdu. Çünkü bazen 2 3 kişiyi birlikte idare ederdi bazende kızların tiplerinden utandıgını,o yüzden yanında gezdirmediğini söylerdi. Açıkçası bu adam bana pek güven vermedi. Hoşlanıyorsa tutarlı davransın. Çocuk değilsiniz ki.. Kendinizi bi müddet geri çekip gözlemleyin bence.
Evet ama nasık geri çekeyim reelde soğuk mu davranayım yani mesajda samimi ama reelde yüzüne bakmayayım mı :KK70: şaşırdım artık

Arkadaşız ama şununla konuşma diyen insanları hiç anlamadım,anlamayacağım da.Sevgili iken bile anlamam ama arkadaş olduğunu iddia edip böyle şeyler istemek daha bir tuhaf.
Arkadaşının kafası karışık diyeyim o zaman ya da dengesiz.Bir de insanlar için oyun zevkini mahvetme,mikrofon açmak istiyorsan aç konuş ne takılıyorsun :KK59:
Bide dedim ki hani başkası başkan olsaydı onunla konuşurdun artık böyle :KK70: bana demesin mi her başkan böyle istekli konuşmaz. Bu lafın altında kalamam buna bi ders vermem gerekiyor ama hemen trip attığımı anlıyor

Evet ama nasık geri çekeyim reelde soğuk mu davranayım yani mesajda samimi ama reelde yüzüne bakmayayım mı :KK70: şaşırdım artık

Mesela Mert'le konuşma demiş,bence hiç takılma,sorarsa niye devam ediyorsunuz konuşmaya diye ''arkadaşız sadece tıpkı senle olduğu gibi '' de.Ya samimi bir şekilde netleştirsin bazı şeyleri ya da bırak gitsin,çünkü böyle insanlar ileride daha büyük kalp kırıklığı yaratıyorlar.Tabii bu benim fikrim,belki çok kalpsizce oldu ama az buçuk biliyorum böyle insanları,pek güven vermiyorlar maalesef.

Başka kızlarla da konuşuyordur büyük ihtimal. Yoksa insan whatsappta konuşup konuşup okulda uzak durmanı istemez. Benim de vardı üni 1. Sınıfta çocuk ondan hoşlandığımı anlamıştı, resmen kullanıyordu. Kuytu yerlerde buluşmalar, sınıfta hiç muhatap olmamalar ama whatsapptan yazmalar. Sonradan öğrendim ki başka kızlara da yazıyormuş sınıftan. Dikkatlı ol.

Tüh tutturamadım ama olsun.:KK48:

Bence ders aralarında başka kızları da kesiyor, o yüzden seninle görülmek istemiyor olabilir. Allah bilir o kendince yürünecek kızlar listesi bile yapmıştır. Çok düşünme, bir iyi davran, bir yüz verme, dengesini şaşırt. :super:

Mesela Mert'le konuşma demiş,bence hiç takılma,sorarsa niye devam ediyorsunuz konuşmaya diye ''arkadaşız sadece tıpkı senle olduğu gibi '' de.Ya samimi bir şekilde netleştirsin bazı şeyleri ya da bırak gitsin,çünkü böyle insanlar ileride daha büyük kalp kırıklığı yaratıyorlar.Tabii bu benim fikrim,belki çok kalpsizce oldu ama az buçuk biliyorum böyle insanları,pek güven vermiyorlar maalesef.
Çok güzel bir fikir bu kesinlikle deneyeceğim bunu Mert’e asla katlanamıyor :KK70:

Tüh tutturamadım ama olsun.:KK48:

Bence ders aralarında başka kızları da kesiyor, o yüzden seninle görülmek istemiyor olabilir. Allah bilir o kendince yürünecek kızlar listesi bile yapmıştır. Çok düşünme, bir iyi davran, bir yüz verme, dengesini şaşırt. :super:
Aynen yarın yazmazsa ilk ben yazmam Pubg’de de Mert’le bir oyun attık mı tamam :KK70: dengesini biraz şaşırsın dediğin gibi çok üstüne düştüm

Başka kızlarla da konuşuyordur büyük ihtimal. Yoksa insan whatsappta konuşup konuşup okulda uzak durmanı istemez. Benim de vardı üni 1. Sınıfta çocuk ondan hoşlandığımı anlamıştı, resmen kullanıyordu. Kuytu yerlerde buluşmalar, sınıfta hiç muhatap olmamalar ama whatsapptan yazmalar. Sonradan öğrendim ki başka kızlara da yazıyormuş sınıftan. Dikkatlı ol.
Bunun öyle bir şeyi yok bence. Çünkü okulda karşılaşmak istiyor ama rahat konuşamayacağını söylüyor. Bide geçmişten kalan bir şeyler var bence içinde.

Bunun öyle bir şeyi yok bence. Çünkü okulda karşılaşmak istiyor ama rahat konuşamayacağını söylüyor. Bide geçmişten kalan bir şeyler var bence içinde.

Geçmişte kalan bir şeyler olsa gelip sana kıskançlık yapmaz, sana ümit vermez. Çekinir, whatsappta dil döküp sınıfta konuşamıyorsa sınıfla ilgili çekindiği bir şey vardır.

X