Bebek Beslenmesi bu çocuk çileden çıkartıyor artık beni bi bakarmısınız lütfn

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Akşam sırf Efe beye özel poğaça yaptım bol sütlü mayalı :) gece muhallebi işkencesini bıraktım ve aç yatırdım , sabaha kadar azar azarda olsa 250 l sütü içti :) Normalde ben muhallebi yapar 150 ml sütle yedirene kadar işkence çekerdim (

sabah uyanınca eline poğaça verdim manav market işini halletmek için çıktık babayla dışarı ve poğaça ufak tefek dökükten sonra bitti :) eve geldik , 1 bardak süt, 1 yumrta ile krep yaptım 3 adet çıktı . hazırladık kahvaktımızı ve serdik yere Efe de bağdaş kurdu oturdu bizimle verdim çatalı eline peynir , yumurta yemeyen çocuk çatala batırarak tabii benim yardımlarımla bayaa yedi :) krebide koparaıp çatala batırdım bır krep yedi daha ne olsun dedim bende :)
ama ben herzamanki gibi kalkıp bulamaç yapıp kahvaltı hazırlasaydım eminim ben çileden çıkarırdı mama sandalyesinde , ben artık buldum çözümü takmıycam ben ne zaman yersem efe de keyifli şekilde yesin diye uğraşacağım , bakalım akşama kurufasulye pilav var ne olcak durum :))

senin adına sevindim.....
inş.hep böyle devam eder canım da biraz dinlenirsin
umarım bizim kuzucuklarda bizi üzmeyi bırakır
bu arada efe kaç aylık?

Efe 13 mart 2009 doğumlu ...
9.5 ve 10 kilo aarsında gidip geliyor boyu 80 cm

egede 22 nisan 2009 doğumlu
kilomuz 8.900 ama zor alıp , çabuk kilo verdiği için dr.kontrollerimiz heyecanla geçiyor

KIZLAR şuan bu siteye sadece moral bulmak için girdim. bakıyorum tek yemeyen çocuk benimki değil valla ne yalan sölim moralim düzeliyo. benim kızım tam 18 aylık ve 8,5 kilo( o kadar zayıf ki... çok üzülüyorum yemek saatleri benim ve eşimin işkence saatleri. karnımıza ağrılar giriyo. yemesin bırakayım diyorum ama çocuk hiç acıkmıyo ki böle bişey ne gördüm ne duydum daha önce. lütfen okuyan herkes bana dua etsin. allah bütün bebeklerin iştahını açsın... AMİİİİN

KIZLAR şuan bu siteye sadece moral bulmak için girdim. bakıyorum tek yemeyen çocuk benimki değil valla ne yalan sölim moralim düzeliyo. benim kızım tam 18 aylık ve 8,5 kilo( o kadar zayıf ki... çok üzülüyorum yemek saatleri benim ve eşimin işkence saatleri. karnımıza ağrılar giriyo. yemesin bırakayım diyorum ama çocuk hiç acıkmıyo ki böle bişey ne gördüm ne duydum daha önce. lütfen okuyan herkes bana dua etsin. allah bütün bebeklerin iştahını açsın... AMİİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…