aynen hayatım egede yerken yada yemek ortasında kendini öğürtüyor
yerde yedirmeye çalıştım bende,makarna pilav,kek vs vs...
canı isterse bir kaç lokma yer sonra işi oyuna döndürür
ama yazdıklarını kesinlikle denicem
sende sonuçları yazarsan sevinirim
birde başka bir çocuğu yemek yerken gördüğünde özenip yiyebilir
belkide komşunuzun çocukları etkili olmuştur
'artık bu gece rahat uyuyabilirim 'yazmışsınız sizi o kadar iyi anlıyorum ki............
çoğu gece ege aç yattığı için üzüldüğümü bilirim
Akşam sırf Efe beye özel poğaça yaptım bol sütlü mayalı :) gece muhallebi işkencesini bıraktım ve aç yatırdım , sabaha kadar azar azarda olsa 250 l sütü içti :) Normalde ben muhallebi yapar 150 ml sütle yedirene kadar işkence çekerdim (
sabah uyanınca eline poğaça verdim manav market işini halletmek için çıktık babayla dışarı ve poğaça ufak tefek dökükten sonra bitti :) eve geldik , 1 bardak süt, 1 yumrta ile krep yaptım 3 adet çıktı . hazırladık kahvaktımızı ve serdik yere Efe de bağdaş kurdu oturdu bizimle verdim çatalı eline peynir , yumurta yemeyen çocuk çatala batırarak tabii benim yardımlarımla bayaa yedi :) krebide koparaıp çatala batırdım bır krep yedi daha ne olsun dedim bende :)
ama ben herzamanki gibi kalkıp bulamaç yapıp kahvaltı hazırlasaydım eminim ben çileden çıkarırdı mama sandalyesinde , ben artık buldum çözümü takmıycam ben ne zaman yersem efe de keyifli şekilde yesin diye uğraşacağım , bakalım akşama kurufasulye pilav var ne olcak durum :))