Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki abur cuburu seviyorsa mesela bebek keki tarifim var benim,öyle yapsanız;muhallebi yapsanız sütle öylede yemez mi yani?
Peki abur cuburu seviyorsa mesela bebek keki tarifim var benim,öyle yapsanız;muhallebi yapsanız sütle öylede yemez mi yani?
iştahsız çocuk mu(((
aynı durumu yaşıyoruz
oğlum 17 aylık ve inanılmaz iştahsız
gün boyu hiçbirşey yemiyor
zorlarsam da ağlarken kusturuyor kendini
kilomuzda 8.900
gelişimi için önemli olan gıdaları yemediği için çok üzülüyorum
iştahsız çocuk annesi olmak çokkk zor
sinirlerim yıprandı,ağlar oldum
offff bir çare yok mudur bizlere?
Al benden de o kadar canım bende ağlıyorum son 1 haftadır, 18 aylık ve 9.5 kilo oldu. köpek dişi çıkarıyor zaten iştahsızdı iyice iştahsız oldu , hiç yemiyor. İştahsız çocuk annesi olmak gerçekten zor denemediğim kalmadı, benimkide zorlayınca kusuyor, yani yalnız değilsiniz. yani beni bile zayıflattı yemeyinc bende yemiyorum iyice zayıfladım bende yapacak birşey yok buda bizim şansımızmış ...
bol sabır diliyorum hayatım
seni çokk iyi anlıyorum....
ama aramızdaki tek fark oğlum yemedikçe oturup ben yiyorum:))))
umarım en kısa zamanda iştahları açılırda bizlerde birazcık rahatlarız
bol sabır diliyorum hayatım
seni çokk iyi anlıyorum....
ama aramızdaki tek fark oğlum yemedikçe oturup ben yiyorum:))))
umarım en kısa zamanda iştahları açılırda bizlerde birazcık rahatlarız
arı polenini denemedim
bu aralar ne versem kusuyor oğlum
reflüden şüphelenmeye başladım inş.birşeyi yoktur
iyi bir dr.araştırıyorum
bi istahsizda ben de var :sinifsinif:
dogum kilosu gayet iyiydi kizimin 3710 dogdu ama sonrasi tam bir kabus.1 yasinda ve 7900gr. yemek saatleri tam bir iskence bana. yatarak ve reklamla 2 lokma yiyo o kadar. bi ara idrar yollari enfeksiyonu gecirmisti ve 1 ayda 1 kilo verdi kuzum. sonrasinda da iyice kotu oldu yemesi. ocakta isbasi yapmam gerek iznim bitiyo napicak ne edecek simdiden strese girdim.offfffff