- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
Konu eski ama konu sahibi 22 dakika önce aktifmiş yeni banlanmişKizlar bu konu eski değil mi ya
Konu epey eski. Anaokuluna gidiyordur şu annİki calisan insansiniz esiniz iyi bir pozisyonda siz öğretmensiniz. Eve en az 10bin giriyordur. Tam zamanlı bir bakici tutsaniz ? Sabah 8- akşam 8. 3 bin verirsiniz kafaniz rahat eder. Baska yolu yok. Şu an zaten okul yok. Okul varken sütünüzü sağıyormuşsunuzdur. Şimdi de sağın gerekirse daha fazla sağın, buralarda okudugum kadariyla hep anneye bagimli oluyor o yas grubu. Buna çözüm yok. Ancak bakici oyalayacak.
Bilmiyordum aydinlanmis oldumözelde de var ancak maksimum 6 ay kullanılabiliyor.
çocuk oldu diyip ayrılınca tazminat alınmıyor ama işçi sayısı uygun olan yerlerde, kreş yok diyip mahkemeye veririm derseniz o zaman tazminat - sadece kıdem- veriyor işyerleri. yada mahkemeyle uğraş bana ne dediyebilirler tabi ki.
evet ya arada böyle hortlayan konulara bakmadan yaziyorum nedem.hortlatirsiniz ki sjsjdKonu epey eski. Anaokuluna gidiyordur şu ann
Simdi durumunuz nasil duzeldimi bebenizHanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Konu eski ama konu sahibi 22 dakika önce aktifmiş yeni banlanmiş
Cevap vermedi mi acaba
Şimdi çocugu nasil ?
Konuyu nerden buldun da hortlattın üstadiyide kocaniz zaten sorunluymus.bebeyle ilgisi yok
Nisan ayında çocugum diye bir konu açmışKonu eski ama konu sahibi 22 dakika önce aktifmiş yeni banlanmiş
Cevap vermedi mi acaba
Şimdi çocugu nasil ?
Okadar haklısin ki uykusuzluk basli basina sinir yapiyo zaten.ablamda cok yasadi zamanla geciyo.cocuk isteyenleri düsün zorluklarina bile muhtaçlar. bu zor gunler gecicek inan.ve sen cocugunu koluna takip geziceksin.insan sinirli olunca en yakinina carliyo oda katlansin bisi olmaz.iyi gunde kotu gunde denilmiyor bosuna...gecer bu zamanlarda neler gecmiyor ki...Hanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Eski konularini yeni okudumbanlanmış mı ?
gene büyük polemiklere girdi sanırım
Söyledikleriniz benim küçük oğlumda hepsi mevcuttu inanın gece uyumaz gündüz ben ruh gibi dolanırdım azıcık müsait ortam bulsam yatma isteği gelirdi.. Ama ben emzirmeyi bıraktıktan sonra bütün sıkıntım bitti MaşAllah burda yazan arkadaşlardan birinin dediği gibi kalksın bi süre hareketsiz kalın cevap vermeyin çok ağlarsa sallamadan uyutmaya çalışın sonra gece kalkıp sallanmak istiyorlar Karnını doyurup yatırın mutlaka gece uyansada ışığı açmayın tekrar yerlerine yatırıyorlar mümkünse bi süre yerde yatırın ve fazla yorun uykusu gelsede oyalayın geç yatırın umarım faydası olurUyanınca ya ayağımda sallıyorum ya yanıma yatırıyorum kessen uyumuyor ben kizdigim için çok gezinemiyor ama yanımda kıpır kıpır ne bileyim o uyumadan ben de uyuyamiyorum
Seni cok iyi anlıyorum canım. Benzetmeniz hos olmasa da bunu çocuğu uyuyan anneler anlamaz kesinlikle. Kızım 24 aylık. Doğduğu günden beri uyumuyor. Herseyi denedim saatlerine cok dikkat ederim zaten. Sütten kestim bir ay önce. Uyanmalari azaldı ama hala kalkıyor. Artık kabullendim huyu bu şans işi bu anladım. Ustelik kızım cok cok zor yemek yiyen bir bebek. Ikisi ust uste cok yıpratıcı oluyor. Cok özeniyorum kolay bebegi olan annelere. Benim de cok agladigim oldu ama duzelmiyor bebeğin karakteri bu. Bir sene daha sabredicem bakalım. Belki 3 yas bittiğinde deliksiz uyur .Hanımlar Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?