Lütfen uyardım duyar kasacaklar yazmasinİşi bırakma imkanın yok mu ?
Hem çalışıp hem çocukla ilgilenmek zaten zordur.
Birde şu çocuk yapıp sonra isyan edenleri anlamıyorum.
Bu arada Çocuk köşe yastıgı benzetmeniz hoş degil.
benik hayatimi anlatmissin hala emiyorsa ilkbas onu duzene sokun yatmadan once emdirin kalkinca emdirmeyin oyle alisturin ben oyle yapmadigim icin cok pismanim 2 yasindan sonra duzeliyor az daha sabir Allah kolaylik versin cok zor gercekyenHanımlar Merhaba,
Allah aşkına aranizda bir yöntem bilen varsa söylesin.Ben tam 20 aydır uykusuzum çocuğum doğduğundan beri huysuz ve uyumuyor ilk doğduğu zamanlar gazliydi 15 dk uyuyup kalkardı tuvalet ihtiyacimi bile gideremezdim geceleri nasılsa uyanacak diye uyuyamazdım.Gunde bir öğün zor beslemiyordum ne kadar yardim etmeye çalışsalar da emmekten başka bir türlü durmazdı kemik erimesi oldum bu yaşımda 7/24memedeydi.Simdi bıraktık ama hala benden 1 dk ayrılmaz o kadar da ilgileniyorum kitap okuyorum oyun oynuyoruz yazın sürekli dışarıdaydık yorulduğu için uykusu düzelmişti ama şimdi başa döndük.Gece 10 da yatıyor 12 de kalkıyor bazen kalkis o kalkis bir daha 5 e kadar uyumuyor sabh 7 buçukta tamamen kalkıyor öğleye kadar uyumuyor öğlen 1.5-2saat uyuyor sadece.Aklim almıyor bu kadar az uykuyla nasıl yaşar bu çocuk?Inanın sınır hastası oldum artik o uyanınca benim sol kolum uyuşmaya başlıyor sinirden.Cocuk gibi ağlıyorum oturup uyanıkken hicbir iş yapamıyorum sürekli ilgi bekliyor.Esim de ben de çalışıyoruz her Allah'ın günü uykusuz ise gitmekten biktik ben uyanınca çocuğa bağırıyorum o da bana birbirimize giriyoruz kaç kere boşanma haddesine geldik.Inanin çocuktan önce kavga ettiğimiz nadirdir şimdi onun yüzünden birbirimizi yiyoruz karı koca hayatımız kalmadı ayrı yatıyoruz ne birbirimizle vakit geçirebiliyoruz ne kendimize vakit ayirabiliyoruz.Belki çocuk büyüyünce düzelir ama bizim birbirimize yaptıklarımız unutulmaz ve bu kadar yıpranmış ilişki düzelmez.Allah aşkına akıl verin gerçekten kimseyle tartışacak halim yok.Cocugu köşe yastığı gibi olanlar duyar kasmasın lütfen.
Emzirmeyi birakali 3 ay oldu.Valla hep 6 aylık olsun düzelir yaşına girsin düzelir dediler ama hala aynı ya beni öldürecek ya boşanacağızbenik hayatimi anlatmissin hala emiyorsa ilkbas onu duzene sokun yatmadan once emdirin kalkinca emdirmeyin oyle alisturin ben oyle yapmadigim icin cok pismanim 2 yasindan sonra duzeliyor az daha sabir Allah kolaylik versin cok zor gercekyen
him ne diyeyim bilemedim . madem emmiyor gecede birisine birksan da esinle vakit gecirseniz hem rahat da uyursunuzEmzirmeyi birakali 3 ay oldu.Valla hep 6 aylık olsun düzelir yaşına girsin düzelir dediler ama hala aynı ya beni öldürecek ya boşanacağız
Öğretmenim devlette çalışıyorum yani pek bırakabileceğim bir şey degilKasılacagını bile bile yazmış gibisin.
Neyse.
Mümkünse bi süre işinizi bırakmanızda fayda var.
Aklımıza geliyor ama annem istemez gece kaynanamdan da cekiniyorum bakar bakmasına ama başımıza kakar diyehim ne diyeyim bilemedim . madem emmiyor gecede birisine birksan da esinle vakit gecirseniz hem rahat da uyursunuz
O kadar çok gittik ki hicbir sorun yok uyku şurubu veriyorlar ben de çok kullanmak istemiyorum bir prospektüsü var padişah fermanı gibi bir sürü yan etki bitkisel olanlar da bana misin demiyorDoktora goturun. Belki uykusunu bolen bi problemi vardir
Annem ben işteyken bakar ama onun dışında keyfi bakmak istemez kv de yaptığını başa kakan bir insan eşimle ikimiz variz ve ikimiz de bittik artikBirde ailenizden kimse yokmu bi süre size yardım edecek kendinizi toparlayana kadar,
Cocuk bi düzene girene kadar ?
Cocugum yok ama acaba en bastan uyku egitimini yanlışmı verdiniz ?
Bi destek şart size böyle olmaz,Annem ben işteyken bakar ama onun dışında keyfi bakmak istemez kv de yaptığını başa kakan bir insan eşimle ikimiz variz ve ikimiz de bittik artik
Uyanınca ya ayağımda sallıyorum ya yanıma yatırıyorum kessen uyumuyor ben kizdigim için çok gezinemiyor ama yanımda kıpır kıpır ne bileyim o uyumadan ben de uyuyamiyorumAllah yardimciniz olsun. Karni tok mu uyuyor? Acikip uyaniyor olabilir mi?
Bi de uyandigi zaman tepki vermesenjz kendiliginden uyur mu?
Benim kizim da cok cektim gunlerce 2 saat uyku ile dolastim. Simdi 16 aylik hala gece kac defa uyaniyor ama su emzik verip geri yatiriyorym. Uykusu kactigi zaman hic ses etmiyorum. Yer yataginda yatiriyorum. Kalkip ortalikta 3-5 tur atip geri gelip yatiyor yanina. Disari cikmasin diye kapi kapali ve ortalikta tehlikeli bisey de yok. Biraz cekmece karistiriyor arada beni uyandirmak icin bagiip cagiriyor karsilik gormeyince yerine gidip uzaniyor.
Gerçekten ne yapacağımı ben de şaşmış durumdayım her gece al sen bak da diyemem ki kp çalışıyor o da uykusuz kalirBi destek şart size böyle olmaz,
Bak ögretmenim diyorsun böyle ögrencilerinede verimli olamazsınki.
Hem kendin hem cocugun hem diger cocuklar için
Kv ye kulakları kapatıp bi süre yardım al bari.
Her gece degilde bi süre en azından dinlenebilmek için yada Y Yasam111 arkadasın yazdıgı gibi yer yatagı yapıp odada tehlikeli bişey bırakmayıp belki uyandıgında da ilgisiz kalırsanız döner dolaşır geri yatar.Gerçekten ne yapacağımı ben de şaşmış durumdayım her gece al sen bak da diyemem ki kp çalışıyor o da uykusuz kalir
Ayakta sallamaktan vazgecin artik kocaman olmus.. tavsiye ediyorum yere bi dosek atin isiklari sondurun. Aglar zirlar sonunda gider yatar diye dusunuyorum. Ben babasina kiziyorum bazen 'ölu gibi sessiz ol gozunu acma sakin vb diyeUyanınca ya ayağımda sallıyorum ya yanıma yatırıyorum kessen uyumuyor ben kizdigim için çok gezinemiyor ama yanımda kıpır kıpır ne bileyim o uyumadan ben de uyuyamiyorum
Bir deneyeceğim bu kadar zorlanacağını hiç düşünmemiştim gerçekten zor bir cocukAyakta sallamaktan vazgecin artik kocaman olmus.. tavsiye ediyorum yere bi dosek atin isiklari sondurun. Aglar zirlar sonunda gider yatar diye dusunuyorum. Ben babasina kiziyorum bazen 'ölu gibi sessiz ol gozunu acma sakin vb diyeumudunu kesince mecbur gelip yatiyor yerine... tabi bazen 2 saat dolaniyor ortalikta butun cekemceleri asagi indiriyor ama hic tepki vermiyorum. Arada hadi kizim gel uzan diyorum..
Her cocugun huyu suyu farkli.. Allag yardimciniz olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?