- 5 Ağustos 2018
- 434
- 201
- 31
- Konu Sahibi Eloselos9393
Kızlar biliyorum çok konu açıyorum ama yanlış bir şey yapmamak adına sizden fikir almak istiyorum. 2 aydır birlikteyiz. Ben yapı olarak çok kıskanç bir kadınım. Gel gelelim yeniyiz diye bunu ona hiç belli etmedim. Böyle sıkmayan kız rolündeyim. Bazen mesaj atmamasına sinir olsam da yine hiç belli etmedim. Normal de biri ile tartıştığım zaman aşırı sinirlenirim ama bunla bir kere tartıştım oda gayet iyi konuşan olumlu bir kız modeli çizdim. Ama bir sorun var sosyal medyada kızları takip ediyor o kadar çok ama tanımıyor buna eminim. Tabi şimdi soramıyorum baskı kurmamak adına. Düşüncem tam bir alışalım birbirimize ondan sonra dile getireyim. Beni en çok sinir ettiği konular;
1: bazen arada mesaj atmaz gündüz sorun değil işleri yoğun ama akşam bir atar bir atmaz saatlerce kafası ne zaman eserse.
2: sosyal medya da kız takip ediyor.
3: bir bakmışım karşımda bana çok aşık bir adam bir bakmışım soğuk bir adam var.
4: bir merak eder bir merak etmez.
5: arada gel gitleri var galiba.
ŞİMDİ BEN BÖYLE ADAMA NASIL DAVRANAYIM.
1: bazen arada mesaj atmaz gündüz sorun değil işleri yoğun ama akşam bir atar bir atmaz saatlerce kafası ne zaman eserse.
2: sosyal medya da kız takip ediyor.
3: bir bakmışım karşımda bana çok aşık bir adam bir bakmışım soğuk bir adam var.
4: bir merak eder bir merak etmez.
5: arada gel gitleri var galiba.
ŞİMDİ BEN BÖYLE ADAMA NASIL DAVRANAYIM.