• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu çocuğu bir analiz edin?

• Konu Sahibi Konu Sahibi sei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aklıma direk grinin elli tonu serileri geldi, tam bir Christian Grey :3: kitabı okuyup etkilenip öyle davranıyor olmasın:34: ya da belki de gerçekten öyle ve bu da bize "vay be kitap karakterleri gibi insanlar varmış demek" dedirtebilir. şaka bir yana ben bile tanımıyor olmama rağmen bu anlattığın şeylerden çocuğu acayip merak ettim tanısaydım senin gibi kesin takıntı yapar paso çocuğu araştırırdım ve aşığım sanırdım. bence seninki sadece merak, biz böyle imkansız görünen, gizemli adamlara çok ilgi gösteriyoruz işte. sırf merak aslında aşk değil:19:

hayran kaldım çocuga:)) asosyal tabiri caizse öküz olsa hesabı ödemezdi... ince düşenceli kız manyağı olmayan bir tip bence özgüven eksikliği olsa konuşmaya buluşma ayarlamaya falan çalışırdı...

bi Arkadaşımın konuşması aklıma geldi yazdıklarınızı okuyunca. Kızlar tarafından ilgi çekmek için cool gizemli takılıyormuş. Kızlar bunla konuşmaya başlayınca bi b...k olmadığnı anlayıp çocuktan uzaklaşıyorlarmiş. Bu çocukta öyle gibi. Belki ki normal değil. Tırnak olayı falan tuhaf geldi. Bi de saçma sapan cevaplar veriyor. Yatıyorum uyuyorum. Bu ne ya. Başka yaptığı şey yok mu. Bu kendine yatacak kız arayan gizemli tiplerden olmasın. Insan oğlu bu herşey beklenir. Hele de erkeklerden.

Back
X