- 11 Temmuz 2019
- 18
- 4
- 1
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha var ama adete 5 gün çıkar mı kiEvet var gibi duruyo kan ver netleşsin
5 gün varSanki çok hafif silik bir çizgi var gibi bat a kaç gün var
Kuzum bence hamilesin kan ver hemen5 gün var
Bence bekleyin adet gününe kadar 2 günde bir tekrarlayın sabırsızlanırsanız koyulasırsa zaten anlarsınız hala silik olursa adet günü bir kan verin benve5 gün var
Ayyy inşallah. 5 gün kala çıkar mı ki ? Sabah gidip vereyimKuzum bence hamilesin kan ver hemen
Ben kimyasal gecirdigim ay 6 gun kala çıkmıştı Canim silik cizgi. Hem silikte olsa vardir test bozuk degilse. Bence yarın kan testi yaptir :)Ayyy inşallah. 5 gün kala çıkar mı ki ? Sabah gidip vereyim
İnşallah öyledir kuzum. Çok teşekkür ederim. Sabah hemen hastaneye o zamanBen kimyasal gecirdigim ay 6 gun kala çıkmıştı Canim silik cizgi. Hem silikte olsa vardir test bozuk degilse. Bence yarın kan testi yaptir :)
Sonucu bizede yaz canim :)İnşallah öyledir kuzum. Çok teşekkür ederim. Sabah hemen hastaneye o zaman
İnşallah vardır. O kadar yoruldum ki kan vermek ve hayal kırıklığı yaşamak için gücüm yok şu anallahın iznıyle var duruyor
İnşallah vardır. O kadar yoruldum ki kan vermek ve hayal kırıklığı yaşamak için gücüm yok şu an
Valla o kadar hastayım ki. Her yerim kırılıyor. Bu halde çalışıyorum ilaç da içemiyorumvarsa zaten vardır , kendini koru ilişkiye girme temizlik falan yapma
bir kaç gün bekle günün geçince zaten içine bir ferahlık gelecek ,
Valla o kadar hastayım ki. Her yerim kırılıyor. Bu halde çalışıyorum ilaç da içemiyorum