- Konu Sahibi Mutlumutsuz27
12 kısılık yemek takımı catal bıcak takımı celık tencere seti ve kahvaltı takımı 2150 lira.15 aya kadar peşinatsız vade farksız taksıt seceneklerı var.nasıl uygun mu sızcee??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
12 kısılık yemek takımı catal bıcak takımı celık tencere seti ve kahvaltı takımı 2150 lira.15 aya kadar peşinatsız vade farksız taksıt seceneklerı var.nasıl uygun mu sızcee??
ben de karacayı düşünüyorum da okuudğun yorumlar pek çekici gelmedi ya tencere olrak fissler alacağım ekstra olarak.
ben de karacayı düşünüyorum da okuudğun yorumlar pek çekici gelmedi ya tencere olrak fissler alacağım ekstra olarak.
karacanın düdüklüsü hariç herseyi güzel ..
karaca jasmin takımını kullanıyorum memnunum ..
Niyekiii korkutma beni 😳Ben zaten korkarım düdüklüden 😁😳
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yok kız kapağı kırıldı onu diyorum
Amannn can'a geliceğine mala gelsiin😁😄😋
Gelin adayı 😊❤️