• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Bu çeyiz bitmez

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

sensizask

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2012
537
33
123
Merhaba kızlar bunlar da benim mobilyalarım iki şey sormak istiyorum 1. si nasıllar :) çok mu klasiğe kaçmışım? 2. si bu salon takımına avangard koltuk takımı almam gerekiyor biliyorum ama onlar yatak olmuyor ve benim başka odam olmadığı için yataklı seçmem lazım gelen misafirlerime..biraz modern bir koltuk takımı alsam çok mu garip kaçar kii? Bir de fiyat olarak uygun kaliteli markalar var mı bildiğiniz koltuk takımı için ?

Eklentiler

• $245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_L.webp
    $245effadf41c6129f4fe7accc564ef86_L.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 197
  • $yatak4.webp
    $yatak4.webp
    17 KB · Görüntüleme: 888
  • $yemek6.webp
    $yemek6.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 312
ben çok beğendiim.marka öğrenebilir miyim acaba?:16:
avangard yerine şöyle bir takım olabilir bence,tabi bunun daha kibarları var ve daha açık tonda bir gri yakışır gibi geldi.
açık pembe tonlarıda takımla hoş olabilir diye düşünüyorum:21:
pe276090.jpg

Begenmene cok sevındım canım ben bunun aynısını yaptırıyorum hazır da pahalı geldı bıraz.modelı ınternetten buldum koza mobılyaya aıt.gonderdıgın koltuk yakısır gercekten grı hıc dusunmemısdım cok hos duruyor.bunun markası nedır acaba?

canım bence böyle bi model düşünebilirsin fazla klasik değil moderne yakın tam modern de değil ve yataklı fikir olsun sana diye ekliyim dedim

$FO,3729,15,notron-koltuk-takimi-koltuk-takimlari-yatakli.webp

Merhaba kızlar bunlar da benim mobilyalarım iki şey sormak istiyorum 1. si nasıllar :) çok mu klasiğe kaçmışım? 2. si bu salon takımına avangard koltuk takımı almam gerekiyor biliyorum ama onlar yatak olmuyor ve benim başka odam olmadığı için yataklı seçmem lazım gelen misafirlerime..biraz modern bir koltuk takımı alsam çok mu garip kaçar kii? Bir de fiyat olarak uygun kaliteli markalar var mı bildiğiniz koltuk takımı için ?

Çok beğendim güle güle kullan :16: benim takımlarımda avangard pazar günü kurulacağı için resim koyamam ama çok benzer.
bir fikir verebilirim bizim koltuklarımız avangard diil sade hiç mobilya kısmı olmayan ama geniş, gösterişli koltuklar aldık. 2 üçlü (biri bej diğeri siyaha çalan petrol mavisi zıtlık olsun diye) 1 tekli yine bej rengi.
2-3 cm ayakları görünüyor onlarıda aynı renge boyattık.

canım ben de eşyalarına bayıldım gerçekten çok güzeller özelden ya da burdan fiyat paylaşabilir misin koza mobilya da ne kadardı sen ne kadara yaptırıyorsun?

ayrıca koltukçudan kumaş isterseniz sandalyeleri aynı kumaşla kaplatıp bütünlük sağlayabilirsin;) biz öyle yaptık...:8:

canım biz mobilyacıyız ve üzerinde metal aksesuar olmayan hertür koltuk gider kumaşı doğru seçersen, pembeli grili olur, modern bi koltuğu bu renkler yumuşatır çünkü.....

Çok beğendim güle güle kullan :16: benim takımlarımda avangard pazar günü kurulacağı için resim koyamam ama çok benzer.
bir fikir verebilirim bizim koltuklarımız avangard diil sade hiç mobilya kısmı olmayan ama geniş, gösterişli koltuklar aldık. 2 üçlü (biri bej diğeri siyaha çalan petrol mavisi zıtlık olsun diye) 1 tekli yine bej rengi.
2-3 cm ayakları görünüyor onlarıda aynı renge boyattık.

Begenmene sevındım canım sende benım gıbı klasık sevenlerdensın.hayırlı olsun sen koltuklarını da halletnmıssın bıde ben begenıp alabılsem=)

canım ben de eşyalarına bayıldım gerçekten çok güzeller özelden ya da burdan fiyat paylaşabilir misin koza mobilya da ne kadardı sen ne kadara yaptırıyorsun?

Icımı rahatlattınız ya bende cok begendım fıyatı sakıncası olur mu bılmem ama yatak odası ıcın 8.500 dedıler.ee salonu da yaptırmak ıstıyodum pahalı geldı baya bana.ıkı takımı bırden 7 bıne yaptırıoz ayakkabılık ve tv unıtesı dahıl oldu bıde.harıka bı fıyata oldu anlıcagın.

canım biz mobilyacıyız ve üzerinde metal aksesuar olmayan hertür koltuk gider kumaşı doğru seçersen, pembeli grili olur, modern bi koltuğu bu renkler yumuşatır çünkü.....

Tesekkur ederım canım.aslında ben krem yada sutlu kahve tonlarında bıse dusunmmustum belkı yastıklarda pudra kullanırım yada berjer onerılerını dıkkate alacagım=)

Begenmene cok sevındım canım ben bunun aynısını yaptırıyorum hazır da pahalı geldı bıraz.modelı ınternetten buldum koza mobılyaya aıt.gonderdıgın koltuk yakısır gercekten grı hıc dusunmemısdım cok hos duruyor.bunun markası nedır acaba?

ikea'nın modeli o..ikeanın mobilyaları için pek iyi yorumlar okumadığım için marka olarak değil model olarak tavsiye edebilirim. böyle hafif pofuduk görünümlü koltuklar güzel olur gibi. teşekkür ederim bu arada cevabın için:16:

yatakodası takımını begendim aşık oldum ama yemek odası fikri bana sıcak gelmiyor hiç kendi evimede almak istemiyorum vitrin gümüşlük filan

mesajını yeni gördüm canım beğenmene sevindim salon takımının sadece masa ve konsolunu yaptırıyoruz bir de tv ünitesi vitrin bende istemedim...

bu arada koltuk takımını hallettım ama internette fotoğrafı olmadığı için koyamıyorum.:)

genelde herkers beyaz mobılya alıyor dıye ben kendıme beyaz mobılya almadım fakat bu takımlar cıdden cok sırın perdelerı koltukları falan pembişli çiçeklı bısıler secıp kombıne yapınca cok şeker sıcacık bır ev olur.sımdıden agız tadıyla oturun...

Back
X