Merhaba kızlar bunlar da benim mobilyalarım iki şey sormak istiyorum 1. si nasıllar :) çok mu klasiğe kaçmışım? 2. si bu salon takımına avangard koltuk takımı almam gerekiyor biliyorum ama onlar yatak olmuyor ve benim başka odam olmadığı için yataklı seçmem lazım gelen misafirlerime..biraz modern bir koltuk takımı alsam çok mu garip kaçar kii? Bir de fiyat olarak uygun kaliteli markalar var mı bildiğiniz koltuk takımı için ?
Merhaba kızlar bunlar da benim mobilyalarım iki şey sormak istiyorum 1. si nasıllar :) çok mu klasiğe kaçmışım? 2. si bu salon takımına avangard koltuk takımı almam gerekiyor biliyorum ama onlar yatak olmuyor ve benim başka odam olmadığı için yataklı seçmem lazım gelen misafirlerime..biraz modern bir koltuk takımı alsam çok mu garip kaçar kii? Bir de fiyat olarak uygun kaliteli markalar var mı bildiğiniz koltuk takımı için ?
canım bence böyle bi model düşünebilirsin fazla klasik değil moderne yakın tam modern de değil ve yataklı fikir olsun sana diye ekliyim dedim
Eki Görüntüle 638376
Çok beğendim güle güle kullanbenim takımlarımda avangard pazar günü kurulacağı için resim koyamam ama çok benzer.
bir fikir verebilirim bizim koltuklarımız avangard diil sade hiç mobilya kısmı olmayan ama geniş, gösterişli koltuklar aldık. 2 üçlü (biri bej diğeri siyaha çalan petrol mavisi zıtlık olsun diye) 1 tekli yine bej rengi.
2-3 cm ayakları görünüyor onlarıda aynı renge boyattık.
canım ben de eşyalarına bayıldım gerçekten çok güzeller özelden ya da burdan fiyat paylaşabilir misin koza mobilya da ne kadardı sen ne kadara yaptırıyorsun?
canım biz mobilyacıyız ve üzerinde metal aksesuar olmayan hertür koltuk gider kumaşı doğru seçersen, pembeli grili olur, modern bi koltuğu bu renkler yumuşatır çünkü.....
Tesekkur ederım canım bunun markası ne bılıyor musun
Begenmene cok sevındım canım ben bunun aynısını yaptırıyorum hazır da pahalı geldı bıraz.modelı ınternetten buldum koza mobılyaya aıt.gonderdıgın koltuk yakısır gercekten grı hıc dusunmemısdım cok hos duruyor.bunun markası nedır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?