bu caycı nasıl kızlar??

esqer

⏳☝
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2009
1.341
2
156

kızlar ben aslında caycı almayı dusunmuodum cunku nişanlımda bende fazla cay içmioruz..kettle alcaktım ama bunu gordum alıcam kettle ile aynı fiyattı bundan kullnn warmı nasıl?? bide porselen ya ustu kullanıslımı deilmi ?? tawsiye eder misinz??

bende korkmazın çaytez ismi altı üstü çelik onu almak istiyorum . burda arkadaşlara fikr sordum
bu görüntü olarak çok güzel ama bn genel anlamda porselen çaydanlık tutamıyorum. elimi yakıyorbilmiyorumkismile

cnm bunun pembesi we turkuazı war onlar daha gusel alırsam ikisnden birini alırım ama bi yerde okumustum porselen demlik yada caydanlık ii olmuo demişlerdi bilmıorum kararsız kaldımbilmiyorumkismile fiyatıda cok iyi ama 60 tl bi int sitesinde 60 tlye kettle alana kadar bunu alıyım dedm zemuszemus

Porselen demlik aslında dezavantaj değil. Çaycıda porselen demlik ullanmadım ama normal çaydanlıkta öyle el filan yakmaz. Ayrıca porselen demlikte demlenen çay çok daha lezzetli olur.

ben bgn bunu gördüm ama çok küçük geldi bana .
mini çaydanlık boyu resmen.
acaba boy boy mu bilmiyorum.
almadan önce bi bak sende esqer

ben bgn bunu gördüm ama çok küçük geldi bana .
mini çaydanlık boyu resmen.
acaba boy boy mu bilmiyorum.
almadan önce bi bak sende esqer

bundan ben ilk kez bi int sitesınde gordum herhangi magazada gormedm ki cnm boy boy da olcanı dusunmuorum fiyatı cok ucuz geldi bana demkki kucuk oldugundan ole ucuzmus

Porselen demlik aslında dezavantaj değil. Çaycıda porselen demlik ullanmadım ama normal çaydanlıkta öyle el filan yakmaz. Ayrıca porselen demlikte demlenen çay çok daha lezzetli olur.

saol cnm bende zaten eger bunu almazsam porselen caydanlık alcaktım kucuklerden bide kettle alcaktım..bunu gorunce onlardan wazgecip bunu alıyım demişitm celik caydanlıgımda war cunku buyuk.. ama buda kucukmus almam o zman

Arçeliğin 3 günlük bir kampanyası var, çaycısı 49 tl kampanya yarın bitecek, istersen birde ona bak

DÜn arçelik bayinin vitrininde gördüm, bugün son günüymüş çalışan öyle söyledi. Ben çok beğenmedim, diğer modeli daha hoşuma gitti, o da bana arçelik bu aralar 3 er günlük kampanyalar yapacak küçük ev aletlerinde takip ederseniz belki beğendiğinizde indirime girer dedi. Sadece gördüğüm dükkana özgü olsaydı söylerdi herhalde sadece biz indirim yaptık derdi.

cnm galiba bu dimi indirmde olan bende pek begenmedm ama 50 tlyede cok ucuz ya bide arcelik yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…