bu burun şekli değişir mi??

Resimlerde gordugun ve kotu buldugun detaylar nedir onlara odaklan bence ve bazen isigin acisi yuze dusen golgeleri cok degistiriyor bunu da dikkate almalisin

Resimlerde gordugun ve kotu buldugun detaylar nedir onlara odaklan bence ve bazen isigin acisi yuze dusen golgeleri cok degistiriyor bunu da dikkate almalisin
Canım kendim profilden çektiğimde bildiğin kavisli güzel bir burun. Ama başka biri cektiginde yani özellikle de toplu fotoğraflarda veya habersiz çekimlerde allahim bu burun benim olamaz diyorum... umarım kendi çektiklerimdeki gibidir yoksa depresyona gircem gerçekten :'(

daha 1 yıllık sürecin bitmemiş ve bazen begeniyor bazen begenmiyorsan bence sisliklerinle alakalıdır.(ben kendiminkini istikrarlı olarak beğenmiyorum mesela) sabah ve aksam bile farklı oluyor sabah ben bir kalkıyorum avatar...akşam oluyo o anormal görüntü kısmen gidiyor.

benim 40. günüm sanırım herkes aynı sorunları yaşıyor bende de aynı dert var ucu çok şiş ve uzun geiyorr banada

benim 40. günüm sanırım herkes aynı sorunları yaşıyor bende de aynı dert var ucu çok şiş ve uzun geiyorr banada
sana şöyle söyliyim burnunun şeklini beğenmediysen şişlikler inse de beğenmiyorsun bu bir gerçek, ama genel hatlarıyla beğeniyorsan şişlikler indikten sonra kesinlikle daha çok seversin. Bende aslında şekil bozukluğu ya da çökme yok şuan için ama ben yüzüme yakıştırmadım bu burnu o yüzden şişliklerim geçsede beğenmiyorum.
3. ayımdayım.

Şişlikleri takmayın, 6 aydan sonra bayağı bi değişme oluyor ama şişliklerin hızlı bi şekilde inmesi için şöyle bi yöntem okumuştum: 1 litre suyun içine yuvarlak şekilde birkaç tane(tam sayınısı hatırlamıyorum) salatalık doğrayıp kaynatıyorsunuz, kaynadıktan sonra salatalıkları sudan çıkarıp kalan suyu bi şişeye doldurup gün içinde tüketiyorsunuz

burnunuz güzel görünüyor aslında..şimdi durumunuz nasıl ve doktorunuz kimdi

benim durum artık şişlikten ziyade yüzüme gitmeyen bir burun olması..şu 1 yıl dolsun revizyon görünüyor:/

Benim 8 ay oldu hala şiş ve yamuk ben foto koysam şukredersin heralde. Hem yamukluk yok gibi sende . Daha çok çok erken sıkma canını

Benim 8 ay oldu hala şiş ve yamuk ben foto koysam şukredersin heralde. Hem yamukluk yok gibi sende . Daha çok çok erken sıkma canını
Şükrediyorum ben burnumun bir felaket olmadığının farkındayım ama eski burnumdan güzel bir burun değil,
olmasaydım daha iyi dedirtiyorsa bir burun bence bu işte ciddi bir sıkıntı var demektir.

Şükrediyorum ben burnumun bir felaket olmadığının farkındayım ama eski burnumdan güzel bir burun değil,
olmasaydım daha iyi dedirtiyorsa bir burun bence bu işte ciddi bir sıkıntı var demektir.
Evet aynı şeyi bende yaşıyorum çok yıprandım:\

Arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oluyor,
Burnum da sanki yamukluk var şiş mi değil mi ne kadar değişir tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?
Bıktım artık düşünmekten....
Şişlikten kaynaklanıyo olabilir cnm ama öyle bariz bi yamukluk göremedm kendini çok incelediğin için sana öyle geliyodur bence.bir de sakıncası yoksa doktorunun adını söyleyebilirmisin

senin burnun benim hayalimdeki burun sen benimkini görsen

senin burnun benim hayalimdeki burun sen benimkini görsen
Evet herkesin beklentisi farklı olabiliyor ama benim yüzüme giden bir burun olmadığını düşünüyorum benimki tasarım hatası diyebiliriz..şimdilik çökme ya da eğrilik olmadığı için doktorumu çok fazla suçlayamıyorum ama dediğim gibi eski burnumu özlüyorsam ve 3 ay geçmesine rağmen hiç bir memnuniyet göstermiyosam anlaki ciddi bir sorun var:/

Burnunu çok beğendim.Aslında sanada çok yakışmış.Ne durumda olanlar var.Allah başka keder vermesin.Tabii beklentiler farrklı olunca anlıyorum seni.Ama Mutlu ol canım bence:))
Eski resimlerini paylaşırmısın.Karşılaştırmak adına.

Tabii ki degisir, daha 2 ay olmus umarim burnun oturdukca seversin daha cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…