Yani bir burun sirt cizgisi bile yok baksana insanlarin albumune bakiyorum 2ay 8ay koyuyorlar hic benimki gibi degil resme gore solda goz hizama dogru olan kisim cokuk gibi geliyor banaTabii ki şiş. Benim 4 ay oldu hergün başka tarafı şiş. 6 ay geçsin bakalım ne olacak.Üzme kendini
daha ödem var.Ayrıca ben öyle yamukluk göremedim
Bana öyle çökük gelmedi.şiş sadece.beklemek gerekiyo.hırpalama kendini boşuna.bekle bakalım.ama dediğim gibi benim hergün biyerim şiş hatta yamuk geliyordu.şimdi daha iyi.gün gün bile değişiyo.1yilini dolduran arkadas ne olur deneyimlerinizden bahsedin
Canim sisler indikce toprlicak kendini heryerin sisi ayni orantida inmio hrmenArkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oluyor,
Burnum da sanki yamukluk var şiş mi değil mi ne kadar değişir tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?
Bıktım artık düşünmekten....
peki senin bu süre zarfında ciddi şekilde değişikliklerin oldu mu deneyimlerini aktarır mısın rica etsem?zaten 2. ayda yamuk şiş eğri falan hissetmen çook normal k.1 yılım dolmadı ama 6 ay oldu burun ucunda hala hissedyorm biraz şişlik ama gayette rahat burnumu silebiliyorum. bence bu iş tam anlamıyla 1 yıl istiyor.
Ciddi değişiklilker oluyor tabiki bende aynı şeyleri yaşadım şuan öyle durumlar yokk hepsi geçiyor :) zaten şuan benm belli bile olmuyor fotoğraf paylaşırım sana son halini :)peki senin bu süre zarfında ciddi şekilde değişikliklerin oldu mu deneyimlerini aktarır mısın rica etsem?
Mesela benim gözlerimde düşüklük ve gözaltımda çökme var kaş arası kalın görünüyor
önden görüntüsü kalın ve kısa geliyor sadece yandan beğeniyorum o da sanki yine yüzüme küçük gibi :/
çok sevinirim paylaşırsanCiddi değişiklilker oluyor tabiki bende aynı şeyleri yaşadım şuan öyle durumlar yokk hepsi geçiyor :) zaten şuan benm belli bile olmuyor fotoğraf paylaşırım sana son halini :)
İnşallah bütün şikayetlerim geçer ne diyim:/ eğer öyle olursa kendimi burun estetiği sonrası rehabilitasyon'a adıycam:)2 ayda şişler tamamen inmiyor..doktorlar 1 yıldiyor..ama ben eğrilik felan göremiyorum..gayet güzel..yan profiline çok güzel..biraz sabır...
Arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oluyor,
Burnum da sanki yamukluk var şiş mi değil mi ne kadar değişir tecrübeli arkadaşlar yardım edebilir mi?
Arkadaşlar ameliyat olalı 2 ay oluyor,
Tesekkur ederim paylasimimin icin, en buyuk duam bende ilerde insallah dedigim herseyi yutar diger arkadaslara yardimci olurumVillien arkadasim oncelikle gecmis olsun.
Lutfen kendine dert etme. Inan hepsi inecek. Insan hemen sonuc gormek istiyor ve endiseleniyor :) ben de ayniydim. Bi de daha ne kadar incelebilir ki ya diyor insan ama goruyorsun ki zamanla meger gercekten cok sismis burun. Benim 5.5 ay oldu. Burun sirtim 4. Aydan sonra inceldi ve sekillendi diyebilirim. Burun ucum hala sis ki 8 aya ortalama iniyormus zaten. Hos benim burnum kotu bir burun oldu pek memnun degilim ama yine de iyilesme sureci ayni sonucta. Hepsi duzelecek merak etme.
Ayrica cok hos bir burun yapmis doktorun sana. Gule gule kullan. Kimdi acaba dokturun?
Tesekkurler size de gecmis olsungeçmiş olsun canım resimde çok guzel görülüyor... bende 3 ay sora şişikler kayboldu.kişiye göre değişiyor. fakat tam oturması 6 ayı geçti..operasyon sonrası buz presi yapmak işe yarıyor.
Ben cok pismanim bu estetik konusuna ama eski burnumu getirecek bir gelisme olmadigi surece tip dunyasinda yapacak birsey yok:/ begenmenize yinede sevindim tesekkurlerBoşuna sıkıntı yapmayın. Ben bi yamukluk göremedim. Gayet güzel olmuş burnunuz. :)