• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu burun ameliyatı insanda psikoloji bırakmıyor🥲

izmir2790

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2023
59
4
6
34
Kızlar Merhaba! ameliyatımın üstünden 1 sene geçti ama hala alışamadım ben..kendime bu burnu yakıştıramadım oysaki yüzümle uyumlu bir burnum varmış gereksiz bir karar vermişim ameliyat olarak..bu düşünce inanın çok yorucu..yakın zamanda yeni bir iş yerinde çalışmaya başladım bir arkadaşın burnu estetik ama aşırı belli oluyor ucunu o kadar kaldırmışki doktoru yandan maalesef kötü duruyor,başka bir arkadaş ise burnu kemerli ve yaptırmak istiyorum cesaretim yok falan dedi sonra diğer kızın burnuna iltifat etti..gerzek bir erkek arkadaşımız da pardon senin gözünmü bozuk bu burun güzelmi sence dedi 😣 insanlar çok acımasız gerçekten kız üzüldü sanki ama gülüp geçti..
burnu kemerli olan arkadaş herkesin burnunu incelemeye başladı seninki şöyle onunki böyle derken bana sıra geldi bakayım dedi inceledi aa seninki dümdüzmüş zaten dedi minicik burnun ne güzel dedi..kötü birsey söylemedi ama hiç belli olmaması da iyi birşeymi sizce ya bu kadar doğallık normalmi yani..gerçektende çok ufaltmış burnumu doktorum bu kadar küçük beklemiyordum hiç bir türlü kabullenemiyorum ..diğer taraftanda bir kişi bile burnun estetikmi çok güzel demedi hiç,doğal burnum sanıyor insanlar bu iyi birseymi yani karar veremiyorum

Hangi burun minicik oncelikle :) demek ki estetik oldugu belli. Irk olarak burunlarimiz zaten minicik olmuyor cunku. Ama o minik burun bile dogal durmus sizde demek. Ne guzel iste. Onun disinda estetik belli olsun anlayisi yeni turedi. Eskiden millet yaptirirdi aman belli olmasin denirdi. Zaten estetik cerrahide en onemli basari belli olmamasidir. Ama garip bir dusunce hakim artik. Bu forumda "para verdik o kadar, belli olsun tabii" yazan biri vardi bir ara cok gulmustum. Bana estetik olldugu belli olanlar komik geliyor. Burnun estetik mi sorusu bana sorulsun asla istemem mesela. Doktora gittigimde de ilk soyledigim sey bu olmustu. Beni yeni taniyacak insanlar hic anlamasin demistim.
BI de bu yonden dusunun. Bosuna uzuyorsunuz kendinizi belli ki. Guzel de demis kiz hem

Belli olmaması bence en iyisi. Sadece doğal halini daha çok beğenip onu değiştirmiş olmak çok yıpratıyor. Sizi çok iyi anlıyorum 🥲

Siz beğeniyorsanız kimsenin fikri etkilemesin bence estetik olduğu belli olup mutsuz bir görüntü olmaktansa doğal ama mutlu oldugunuz bir operasyon geçirmeniz daha önemli bence 😊

Hangi burun minicik oncelikle :) demek ki estetik oldugu belli. Irk olarak burunlarimiz zaten minicik olmuyor cunku. Ama o minik burun bile dogal durmus sizde demek. Ne guzel iste. Onun disinda estetik belli olsun anlayisi yeni turedi. Eskiden millet yaptirirdi aman belli olmasin denirdi. Zaten estetik cerrahide en onemli basari belli olmamasidir. Ama garip bir dusunce hakim artik. Bu forumda "para verdik o kadar, belli olsun tabii" yazan biri vardi bir ara cok gulmustum. Bana estetik olldugu belli olanlar komik geliyor. Burnun estetik mi sorusu bana sorulsun asla istemem mesela. Doktora gittigimde de ilk soyledigim sey bu olmustu. Beni yeni taniyacak insanlar hic anlamasin demistim.
BI de bu yonden dusunun. Bosuna uzuyorsunuz kendinizi belli ki. Guzel de demis kiz hem
şöyleki bende estetik estetik dursun istemedim doğal olsun dedim..tabi bunun yanında hafif kalkık hafif kavisli demiştim.ama bir uyandım aşırı kalkık kavisi az ama kemikleri yandan çok traşlanmış bir burun..allahtan kalkıklık bir sene içinde baya bi indi ama ucuda indi hafif kavis kısım hiç kalmadı dümdüz oldu,iki göz aramda doğru düzgün kemik yok canımı çok sıkıyor bu durumda

şöyleki bende estetik estetik dursun istemedim doğal olsun dedim..tabi bunun yanında hafif kalkık hafif kavisli demiştim.ama bir uyandım aşırı kalkık kavisi az ama kemikleri yandan çok traşlanmış bir burun..allahtan kalkıklık bir sene içinde baya bi indi ama ucuda indi hafif kavis kısım hiç kalmadı dümdüz oldu,iki göz aramda doğru düzgün kemik yok canımı çok sıkıyor bu durumda
hani insan hiç anlaşılmasın değilde kararsız kalınsın istiyor..bende oluyor bazen bir burnu çok beğeniyorum ucunu kavisini ama bir o kadarda doğal duruyor ve kararsız kalıyorum acaba estetikmi diyorum..ama insanlar bende direk şunu söylüyorlar söylemesen hayatta estetik demezdim.

Siz beğeniyorsanız kimsenin fikri etkilemesin bence estetik olduğu belli olup mutsuz bir görüntü olmaktansa doğal ama mutlu oldugunuz bir operasyon geçirmeniz daha önemli bence 😊
doğal ama mutluda olamıyorum istediğim gibi olmadı çünkü benim için hayal kırıklığı oldu

Bana da onu soyluyorlar. Kimi benimle ayni kafada soyluyor. Kimi "barbie burun" gormeyi bekledigi icin soyluyor onu. Insanlar artik estetik diyince hemen herkeste olan yapmacik burnu gormeyi bekliyor ve o yuzden estetik demem diyorlar.
Burnum sisken, ilk zamanlar ben de bunu kafaya takiyordum. Demin tam anlayamamisim dedigin seyi. Sonra sonra ben normal bulmaya baslayinca bunu art niyetle veya begenmeyerek soyleyenleri hic takmamaya basladim. Beklentimiz farkli cunku.
SEnin burnun minicik olmus ne guzel. Bence cok etkilenmissin cevrenden. Foto atar misin merak ettim.

Back