Kızlar Merhaba! ameliyatımın üstünden 1 sene geçti ama hala alışamadım ben..kendime bu burnu yakıştıramadım oysaki yüzümle uyumlu bir burnum varmış gereksiz bir karar vermişim ameliyat olarak..bu düşünce inanın çok yorucu..yakın zamanda yeni bir iş yerinde çalışmaya başladım bir arkadaşın burnu estetik ama aşırı belli oluyor ucunu o kadar kaldırmışki doktoru yandan maalesef kötü duruyor,başka bir arkadaş ise burnu kemerli ve yaptırmak istiyorum cesaretim yok falan dedi sonra diğer kızın burnuna iltifat etti..gerzek bir erkek arkadaşımız da pardon senin gözünmü bozuk bu burun güzelmi sence dedi insanlar çok acımasız gerçekten kız üzüldü sanki ama gülüp geçti..
burnu kemerli olan arkadaş herkesin burnunu incelemeye başladı seninki şöyle onunki böyle derken bana sıra geldi bakayım dedi inceledi aa seninki dümdüzmüş zaten dedi minicik burnun ne güzel dedi..kötü birsey söylemedi ama hiç belli olmaması da iyi birşeymi sizce ya bu kadar doğallık normalmi yani..gerçektende çok ufaltmış burnumu doktorum bu kadar küçük beklemiyordum hiç bir türlü kabullenemiyorum ..diğer taraftanda bir kişi bile burnun estetikmi çok güzel demedi hiç,doğal burnum sanıyor insanlar bu iyi birseymi yani karar veremiyorum
burnu kemerli olan arkadaş herkesin burnunu incelemeye başladı seninki şöyle onunki böyle derken bana sıra geldi bakayım dedi inceledi aa seninki dümdüzmüş zaten dedi minicik burnun ne güzel dedi..kötü birsey söylemedi ama hiç belli olmaması da iyi birşeymi sizce ya bu kadar doğallık normalmi yani..gerçektende çok ufaltmış burnumu doktorum bu kadar küçük beklemiyordum hiç bir türlü kabullenemiyorum ..diğer taraftanda bir kişi bile burnun estetikmi çok güzel demedi hiç,doğal burnum sanıyor insanlar bu iyi birseymi yani karar veremiyorum